| beligan a întrebat:

,,Sa stea in tacere? sa fie supuse? rusine pentru o femeie sa vorbeasca in adunare? femeii nu-i dau voie sa invete pe altii?
Nu vi se pare ca acest,,valori"biblice sunt de fapt acte de misoginism?
De ce sunt aceste,, invataturi"iudeo-crestine, declarate sfinte?
http://www.youtube.com/watch?v=BeYke-s3pnI

41 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru EmaS):

Gresit.Unde pui mai multe lemne pe foc asa este dar focul lui Dzeu este peste tot.Deci acele lemne de care tu vorbesti se duc la Dzeu nu se duc la biserica.Ca urmare de la tine un lemn de la altu alt lemn asa ajung la Dzeu si el isi poate varsa ce zici ca isi varsa peste toti indiferent unde sar afla ei.Cum zici tu inseamna ca daca un f mare credincios nu poate merge la biserica din motive stiu si eu de care acel har care se revarsa de Dzeu peste el nu se varsa ca nu este in biserica.Frumoasa povestire dar neadevarata se pare.Se vede ca ganditi cu capul pastorului care va ademeneste la biserica sa va mai scuture de ceva banuti, si sa mai lingeti ceva ciolane vorba lui beligan.Deci tu indiferent ce ai spune nu se potriveste.Ca urmare voi mergeti la biserica pentru altceva.Sa mai vorbiti unu cu altu, sa mai intilniti persoane noi, unia sa agate ceva, altii sa mai capete una alta de la altii, pentru birfe si asa mai departe.Nu este vorba aici de revarsare de ce spui tu ca Dzeu se revrasa oriunde, parca asa se spunea nu? Si era sa uit mergeti la biserica sa arati ce pantofi ati mai cumparat, sa va dati mari. Daca ai studiat ceva pai studiaza mai bine nu asa ca rata prin apa sa nu se prinda nimic de tine.Dar eu stiu cum studiati voi, sau ce inseamna pentru voi sastudiat.Voi invatati biblia pe de rost si aia inseamna studiat.Nu stati sa disecati, sa dati cite posibile explicatii unor propozitii si asa mai departe.Voi mergeti cititi, si aratati citi ati memorat fiecare, vezi eu sint mai bun ca tine am memorat mai mult, deci sint mai aproape de Dzeu. Povesti de adormit fetusi.Cam asa sta situatia zic eu. Daca ma poti contrazice adu dovezi, nu citate din biblie ca pe alea le stiu si eu, iar daca nu le stiu am o biblie in care sa ma uit si sa citesc.Adu ceva ce vine de la tine nu de la popa sau pastor.

| EmaS a răspuns (pentru relian):

Total eronat. La Biserica pe care o frecventez, este program si nu se vorbeste in timpul adunarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In biblie sant bine delimitate rolurile barbatului si ale femeii, acestia fiind pe picior de egalitate deoarece sant parti ale aceluiasi trup spiritual care prin unire prin taina cununiei devine un singur trup.lumeste vorbind, vezi prea bine ca de la vorba la fapta este multa alergatura in privinta egalitatii.beligane? am un exemplu de remarca a unui inginer care era casatorit cu o doctorita stomatolog. daca vrei pot sa ti-o spun in privat.de experienta mea personala ce sa spun? despre parerea altor oameni? renumiti, fizolofi, de stiinta? nu are rost.se vede cu ochiul liber.

| beligan explică (pentru anonim_4396):

,,Picior de egalitate''?
,,Sa stea in tacere? sa fie supuse? rusine pentru o femeie sa vorbeasca in adunare? femeii nu-i dau voie sa invete pe altii?
Oare aceste afirmatii stupide,chiar nu pot fi luate in seamă?
Stii ca omul de stiinta Hypatia din Alexandria a fost ucisa din cauza acestor,,invataturi''?
Stii cine a fost?
,,TAINA CUNUNIEI'' bă nene,ce-i cu vrajeala asta de taina? aste sunt teorii popesti de doi lei! Stii cate divorturi exista in Romania in urma acestei,, taine''a cununiei? mai multe decat casatorii!
Asta fac popii, cand e ceva ce nu pot explica, zic că e,, o taină'' Ce stupizenie!

| beligan explică:

Si ce autoritate pamantească poate,, spune''ce vrea adevarata Divinitate?
Iudeo-crestinismul? in nici un caz! Uite ce indică iudeo-crestinismul daca nu respecti regulile lor! http://www.youtube.com/watch?v=_6qqGo-wmdk&feature=youtu.be

Totuleronat ce adica? Spune ceam spus gresit? Nu in biserica faceti asta ci dupa slujba.In rest zi-mi ceam spus gresit de revarasari de duh si restu.Doar spui eronat asa fara nici o explicatie.Deci m-am convins de cite stii.Ai vazut ca teamincuiat si gata eronat. Tipic crestinilor.

| beligan explică (pentru relian):

EmaS iti va raspunde că e,, o taină'' rolling on the floor

| EmaS a răspuns (pentru relian):

Cred ca nu merita efortul.

Nu merita efortul? Atunci ce fel de credincioasa mai esti tu daca ignori pe cineva care vrea sa afle si sa stie? Naspa sincer.Vino cu ceva clar.CIteste ce wai scris de ce va adunati voi la biserica.Ai spus clar ca acolo voi sinteti ca si niste lemene, cu cit p; ui mai multe pe foc cu atit focul se face mai mare, adica harul lui Dzeu se revarsa peste voi acolo in biserica maimult decit altundeva.Asa ai scris.Si eu am spus ca Dzeu fiind peste tot isi revarsa harul oriunde si la fel.Si am intrebat asae sau nu? Tu trebuie sa spui da sau nu.Dar stiu f bine ca este cum am zis eu, insa vreau sa aud de la voi crestinii asta, sa va vad ca in sfirsit recunosteti si voio ceva, ca uneori sa nu zic mai mereu spunetinumai chestii gresite.Deci recunoaste aici in fata marii adunari TPU-iste ca ai gresit cind ai afirmat ce ai afirmat.Ai curajul sa o faci? Nici atit voi credinciosii se pare niciodata nu gresiti, niciodata nu stiti savac cereti scuze, niciodata nu e altfel decit cum spuneti voi.Asta e alt cusur al vostru.Se pare canumai cusururi aveti.Deci cum poti sa vii si sa spui cuiva canu se merita efortul? Asta este lipsa de respect din partea ta fata de cel caruia ii adresezi cuvintele astea.Rusine sa iti fie.Dar stai linistita ca Dzeu te vede si te va pedepsi pentru ceeacespui si ce gindesti.

| relian a răspuns (pentru beligan):

Da asa este e o taina numai de ei stiuta si doar ei au acces la aceste taine.Omanei mari nu din astia deal de noi.Noi nu auzi ce spune nu meritam efortul sa ni se explice aceste taine.

| Liviu a răspuns (pentru beligan):

Ciolane de morti asta a fost buna laughing p.s pacat ca nu esti ateu, eu sunt. laughing