1. Mintile voastre nu pot concepe ideea ca Universul nu a fost creat de cineva ci de ceva? Sau poate ca universul nu a fost creat si este un lucru "universal". Poate ca de-acolo vine cuvantul, te-ai gandit?
2.A evoluat din specii mai simple.
La fel cum cainele a evoluat din lup, la fel cum dinozaurii au evoluat in porumbei, etc.
3.Nu stiu care minune, dar hai sa-ti zic un lucru:"Cand un om sufera de deziluzii se numeste nebunie, cand mai multi oameni sufera de deziluzii se cheama religie."
4. Chiar trebuie sa va explic la toti ca noi nu contam?
In univers se intampla numai lucruri haotice si viata a aparut din greseala, numai ca noua ne place sa credem ca suntem speciali...Suntem cam fraieri...
Deci cum spuneam, omul nu are un scop pe Pamant. Probabil ca vom descoperii scopul/sensul vietii cand vom parasii planeta Pamant si vom coloniza alte planete. Momentan suntem foarte jos pe scara evolutiei unei specii inteligente.
Pedeapsa la moarte prin infometare nu e o simpla pedeapsa, ci printre cele mai crunte.Si zi-mi si mie ce a incalcat un copil de cativa anisori care moare de foame.
1. In Coran scrie ca Allah a creat lumea, evolutionistii spun ca a fost o explozie primordiala, iar rabinii spun ca unii rabini spun da si alti rabini spun nu.
2. In Coran spune ca l-a creat Allah, teoriile evolutioniste spun ca specia umana a evoluat in timp.
3. Care minune?! Nu-i nicio minune. Sau poate se intampla la fel ca in cazul dansului ploii al indienilor.
4. Pai eu zic ca fiecare in parte ar trebui sa dea un scop propriei existente. Scopurile oamenilor pe acest pamant difera, asta pentru ca nevoile noastre difera.
Scopul tau este sa-i faci pe atei(de 2 bani) nu sa-i provoci sa-l caute pe Dumnezeu?
Ba pe mine sincer mai convins ca e mai plauzibila teoria evolutiei decat ideea ca noi am fost creati de Dumnezeu...dar eu cred si voi crede in continuare in el deoarece nu am nimic de pierdut!
1. Atum http://en.wikipedia.org/wiki/Atum
2. L-a creat Atum.
3. Nu am vazut minuni toata viata mea.
4. Doar pentru ca poti arunca niste cuvinte sub forma de intrebare nu inseamna ca merita un raspuns. Care este scopul pietrelor pe pamant?
anonim_4396 întreabă: