Daca bati apropoul la faptul de a crede sau nu in Dumnezeu, si eu sunt de acord ca nu e suficient sa simti, ca sa poti sa crezi ai nevoie de dovezi palpabile care atesta existenta unui Creator. Ele sunt si te ajuta sa intelegi logic ca El exista. Daca nu te-ai referit la acest lucru, scuze ca nu stiu la ce te referi.
Haha, epic!
Dar nu-i vei face niciodată pe creștini să-și dea seama de basmul în care cred, sigur nu.
Dar, dialogul...priceless!
Da, maca-ti-as ochii.
Daca prin aceasta intrebare tu incerci sa ne faci sa nu mai credem in Dumnezeu... nu reusesti.
Da mi se pare cunoscut. E acea prostie si prejudecata care vine de la cineva cu deficit de informatii despre subiectul in care-si baga nasul.
Probabil ca a fost mult prea subtil mesajul pentru voi. Doar 2-3 au inteles intrebarea.
Credinta e credinta si punct.
nu ai dreptul sa o judeci
daca erai inteligent nu postai.
Faci referire la Toma Necredinciosu' nu-i asa?
Eu cred ca "Zana Maseluta" exista.
Eu nu inteleg de ce ai ales avataru ala?
Ca sa nu ne prindem noi ca esti mason?
Ma, chiar asa, ma dai de gol?
Se vede de la o posta...
Curios, inseamna ca mai sunt oameni asa inteligenti ca tine care recunosc un mason atunci cand il vad. Eu credeam ca ii prostesc pe toti utilizatorii de pe TPU cu deghizarea asta. Se vede ca trebuie sa o schimb...
La fel de simplu ma pot inchina si la o pasta de dinti. Da, acum totul are logica.
Da' poate sa dezvolte teorii complexe despre Dumnezeu.
La ce ii mai trebuie gramatica limbii romane?
Ca sa inteleaga omul ce scrie
Eu o sa raspund la intrebarea ta tot c-o intrebare :si cam ce ar trebui sa raspund aici?
Ce vrei tu sa ne prezinti aici, un fel de logica matematica-daca stii ce este aceea-?
Stiu unde vrei sa bati.
Ma eu cred in zana maseluta sau oricare alta atata timp cat as gasi banuti sub perna...