| Inferno a întrebat:

Sa vedem o discutie intre un om care crede in zana maseluta si unul care nu crede. Cel ce crede o sa il notam cu "1" cel ce nu crede cu " 2".

2: Tu mai crezi in Zana Maseluta?
1: Da, ce tu nu crezi?
2 Nu exista asa ceva.
1 Nu poti demonstra ca nu exista Zana Maseluta, deci ea exista.
2 Da, dar nici tu nu poti demonstra ca exista, ce dovezi ai ca exista.
1 Nu pot sa explic, e o senzatie inexplicabila, pur si simplu o simt ca exista, te asigur :Exista. Simt o caldura in mine mereu cand ma gandesc la ea. Si in afara de asta imi lasa cate un ban sub perna mereu, cum explici asta?
2 Nu e zana, sunt parintii tai.
1 Ce? Ha Ha. Te asigur ca e zana. Auzi, da tu esti zanofobist(zanofobist = un fel de satanist, numai ca nu este impotriva lui Dumnezeu ci a Zanei Maseluta)?
2 Nu.
1 Trebuie sa ai credinta, nu sa gandesti, incearca sa crezi in ea, si ai sa vezi cum o sa te simti si o sa ajungi in Dintetonia, daca te increzi in ea, daca nu ajungi in Carias, locul acela cu oameni care au dintii cariati. Nu cred ca vrei sa ai dintii cariati. Tu nu ai vazut ca toti necredinciosii astea sunt pedepsiti de Zana Maseluta si li se cariaza dintii?
2 Carierea dintilor poate fi explicat stintific.
1 Lasa stiinta, nu cu creierul ai sa intelegi ci cu inima.
Sfarsit.

Vi se pare cunoscut? Tot mai crezi ca Zana Maseluta nu exista?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Daca bati apropoul la faptul de a crede sau nu in Dumnezeu, si eu sunt de acord ca nu e suficient sa simti, ca sa poti sa crezi ai nevoie de dovezi palpabile care atesta existenta unui Creator. Ele sunt si te ajuta sa intelegi logic ca El exista. Daca nu te-ai referit la acest lucru, scuze ca nu stiu la ce te referi.

25 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Haha, epic! laughing
Dar nu-i vei face niciodată pe creștini să-și dea seama de basmul în care cred, sigur nu.
Dar, dialogul...priceless!

| monstrulet a răspuns:

Mos Craciun si Zana maseluta exista! God & co. nu exista.

| William a răspuns:

Daca prin aceasta intrebare tu incerci sa ne faci sa nu mai credem in Dumnezeu... nu reusesti.

| shadovv a răspuns:

Da mi se pare cunoscut. E acea prostie si prejudecata care vine de la cineva cu deficit de informatii despre subiectul in care-si baga nasul.

| Inferno explică:

Probabil ca a fost mult prea subtil mesajul pentru voi. Doar 2-3 au inteles intrebarea.

| OctoberandApril a răspuns:

Credinta e credinta si punct.
nu ai dreptul sa o judeci
daca erai inteligent nu postai.

| Elenaaa23 a răspuns:

Faci referire la Toma Necredinciosu' nu-i asa?
Eu cred ca "Zana Maseluta" exista.

| alecx4music a răspuns:

Eu nu inteleg de ce ai ales avataru ala?
Ca sa nu ne prindem noi ca esti mason?

| Inferno explică (pentru alecx4music):

Ma, chiar asa, ma dai de gol?

| alecx4music a răspuns (pentru Inferno):

Se vede de la o posta...

| Inferno explică (pentru alecx4music):

Curios, inseamna ca mai sunt oameni asa inteligenti ca tine care recunosc un mason atunci cand il vad. Eu credeam ca ii prostesc pe toti utilizatorii de pe TPU cu deghizarea asta. Se vede ca trebuie sa o schimb...

| Anecherry a răspuns:

La fel de simplu ma pot inchina si la o pasta de dinti. Da, acum totul are logica.

| zuzualina a răspuns:

Imi pare cunoscut

parca e o fraza spusa de tine

| Inferno explică (pentru zuzualina):

Daca tot ce am scrii eu aici este o fraza...

| zuzualina a răspuns (pentru Inferno):

` Daca tot ce am scrii eu ` laughing

invata limba romana mai intai

tot ce am scrii rolling on the floor

| Inferno explică (pentru zuzualina):

Nu eu am scris asa. Eu am tastat doar scrii fara s. Nu stiu de ce nu a aparut si litera "s". Am dac clic pe publica si mi-a aparu mesajul ala : Ca a gasit ceva scris gresit si a mai adaugat calculatorul un "i". si acum o sa apar doi de "i" ca nu ma lasa altfel.

| alecx4music a răspuns (pentru zuzualina):

Da' poate sa dezvolte teorii complexe despre Dumnezeu.
La ce ii mai trebuie gramatica limbii romane?

| zuzualina a răspuns (pentru alecx4music):

Ca sa inteleaga omul ce scrie

| DAVID_6313 a răspuns:

La fel ca mitul ateilor inteligenți.

| Karin4k a răspuns:

Eu o sa raspund la intrebarea ta tot c-o intrebare :si cam ce ar trebui sa raspund aici?

| kingofdice66 a răspuns:

Ce vrei tu sa ne prezinti aici, un fel de logica matematica-daca stii ce este aceea-?
Stiu unde vrei sa bati.

| Luci19 a răspuns:

Da frate exista... am si o poza cu ea NUD pe desktop happy

| SimonaGiorgi a răspuns:

Doamne fereste

| medion a răspuns:

Ma eu cred in zana maseluta sau oricare alta atata timp cat as gasi banuti sub perna...happy

Întrebări similare