"Nimic e in toate..." - sunt de acord. Dpdv dinamic orice lucru material se reduce la "nimic" adica la energie fara masa de repaus sau la ceva imaterial. Dpdv cantitativ orice lucru material ( palpabil ) are masa de repaus. Fotonii nu pot fi palpati sau prinsi cu mana in aer sau daca sunt prinsi nu sunt perceputi de simtul tactil.
Http://stiintasitehnica.com/despre-nimic/
"O fluctuație care a durat prea mult într-un "vid fals" a dus la materializarea din nimic a Universului nostru." - pai si acea fluctuatie ( "scanteie" ) de durata mai lunga ar fi fost cauzata de ceva. :)
".fă-mi pilaf de orez, mie îmi e silă crying" - diferenta de preferinte este expresia unui potential de variatie genetica in cadrul aceluiasi gen. Orice om isi trage existenta din "iad" ( sol, tarana, pamant ).
Am avut prima ora de filozofie, am ajuns la concluzia ca nu intelegem termenul de nimic, mintea umana nu si-l poate imagina, pentru ca orice avem in imaginatie...tot e ceva.
"Am avut prima ora de filozofie, am ajuns la concluzia ca nu intelegem termenul de nimic, mintea umana nu si-l poate imagina, pentru ca orice avem in imaginatie...tot e ceva." - sunt de acord cu raspunsul tau care este inteligent si care-mi completeaza ideile. Multumesc Striker14.
Nicio problema, ideea e ca discutia asta e pentru persoanele ceva mai mature in gandire...adica eu acum 2 ani nu cred ca intelegeam chestiile astea. Si cum media de varsta nu e mare pe acest site, nu stiu cate raspunsuri interesante vei primi, dar felicitari ca incerci sa aduci teme mai interesante pe acest site
Omul este prea mare in comparatie cu "nimicul" ca sa stie ce e nimicul si cat de mic este "nimicul". La fel si cu universul: omul este prea mic ca sa stie cat de mare este universul sau daca are un capat.