Si ce i-ar folosi unui om sa castige toata lumea daca si-ar pierde sufletul.Au fost Regi care pe patul de moarte au spus ca dau jumatate din avutia lor pentru un ceas de viata.
Hai bre sa fim seriosi si pentru 5 centi ateii ar jura ca sunt Crestin, sa ii vezi cum se duc pe la cimitir si cind vin oamenii cu raposatul, se iau la bataie sa prinda si ei o moneda de 50 de bani.La atei totul este o marfa totul se vinde si se cumpara, cred ei in ateism ca soaricii in pisica vegetariana Garantat Crestini mai caposi gasesti, cu 10 euro cumperi o caruta de atei. Cred ca ai sesizat diferenta si ai primit raspunsul
Cu stima,,,,,
Sa zicem renunti la credinta primesti 1.000.000.000.euro si vine judecata lui Dumnezeu-''nebunule iti iau sufletul la noapte''ce faci?
Un castig spiritual valoreaza enorm in comparatie cu unul material.
Materialul azi este, maine nu se stie.
Spiritualul este etern.
Nu ai inteles treaba cu ateii. Ei pentru o gogoasa ar zice ce vrei tu ca "nu-i doare gura" citat Dorugar, pe cind un crestin pentru nimic in lume.
''Nu am nevoie de bani, bani nu`s importanti, aeurl, apa, viata is lucruri importante, bani nu, bani ajuta la tinerea sub control a oamenilor si la manipularea acestora''
Bob Marley
La intrebarea asta ema nu o sa raspunda, eu raspund, pentru banii aia mas face si popa ca nu mi-e lene sa dau din gura
Ipocrizie la maxim
Bai omule ma cunosti pe mine? de unde stii tu ca eu as renunta la credinta? crezi ca toata lumea are ca scop in viata banul?
Pentru crestinii care spun nu
Puteati lua banii si sa ii folositi in scopuri caritabile...
anonim_4396 întreabă: