Sunt cu "g" mare deci zeul crestin.
O, oarba am fost si acum vad. ✝
Nu esti mai normala ca ala care a pus intrebarea, asta e clar
E expirata deja faza, gen http://i.imgur.com/H4sbZmC.jpg spatiu, dar asteptam sa vina un crestin sa imi spuna care god. =(( Imi "creste inima" cand aud ca e al lor, sau cand vad amenintari cu iadul.
You little trol.Clar dovezi de necontestat.Ca sa cuprind tot ce scrie acolo intr-o idee mare suna cam asa: daca eu spun ca dumnezeu exista, atunci el exista.
Glumesti nu? O_O
Uimeste-ma, care ti se par "profunde"? Care "argumente" / "dovezi" consideri tu ca sunt valide? Spune numarul si le citesc eu, nu e nevoie sa dai copy paste la argumente (decat daca vrei).
Winocchio, dovezile alea sunt opera unui troll, care nu doar ca nu crede in Dumnezeu, dar il ia si la misto, cu largul suport al credinciosilor naivi, asa ca tine, care chiar cred ca el era serios.
Deci nu vreau sa fiu nu stiu cum.Dar trebuie sa fii destul de retardat sa folosesti argumente de genul pentru existenta lui Dumnezeu! Cica TRANSCENDENTAL ARGUMENT, a.k.a. PRESUPPOSITIONALIST (I)
(1) If reason exists then God exists.
(2) Reason exists.
(3) Therefore, God exists.
Ba, esti nebun? Am ras la asta de numa!
If banana exists then banana god exists! banana exists! Therefore banana god exists! ) Restul sunt la fel de stupide sau mai rau.Pana si un copil are destula minte in cap sa-si dea seama ce prostii sunt acolo....Deci cata prostie, nici acuma nu-mi vine sa cred! Pffff...
anonim_4396 întreabă: