Perspectiva lui asupra vietii s-a schimbat radical, probabil ar avea nevoie si de un psiholog dupa evenimentele recente, cred ca are o mai mare incredere in el si asta il ajuta desi sunt si unele dezavantaje.
Numai bine!
S-o fi reincarnat ceva Brusli mohamendan in el
Cel mai bine este sa discuti cu el, dar daca e agresiv, nu are legatura cu Dumnezeu. Dumnezeu ne invata sa fim buni si impaciuitori si nu tolereaza un comportament violent.Psalmi11:5
Ce trist, imi pare rau de prietenul tau... Sunt convins ca (,) cand era in moarte clinica a avut un vis in care va dati seama si singuri ce s-a intamplat. El, fiind in moarte clinica, normal ca visul i s-a parut mult mai real...
Omul si-a castigat increderea in sine printr-o zeitate, probabil allah care inseamna tot dumnezeu sau shaitan care inseamna satan sau alta zeitate de care eu n-am auzit...
sufera de o boala pe care o au vreo 2 miliarde de oameni, se numeste religie si lipsa de incredere in sine.
Cum zicea si WR104 perspectiva lui asupra vietii s-a schimbat radical, a trecut prin multe in ultimu timp.Dar eu nu sunt de acord ca EL, l-a salvat ci medici! Dacă nu existau medici si aparatele care nu il tineau in viata era mort!
Poi asta inseamna ca Dracu l-a trimis intr-o noua misiune, fapt confirmat si de interesul pentru limba araba!
Prietenul tau nu se poarta mai ciudat si nu e nebun."EL" este Iisus si i-a dat prietenului tau o noua sansa la viata.Prietenul tau si-a gasit credinta.Nu-l judeca gresit, Incearca sa vorbesti cu el despre asta si spune-i sa nu stea retras. Poti sa-l convingi spunand-ui sa vesteasca si la altii ce a vazut.
Atunci doar fi alaturi de el si nu-l lasa sa fie retras sau agresiv.Eu nu stiu daca e nebun sau chiar a patit ceva dar din moment ce sunt credincios am crezut ca i s-a aratat Iisus.
Daca intr-adevar L-a vazut atunci probil chiar El i-a cerut sa nu spunna.
Misterioase sunt caile Domnului.
Ce religie esti?
Crestin...dap nu ma duc la biserica decat foarte rar...uit sa imi spun rugaciunile etc.
Mie tot mi se pare ca e dus.Adica poate crede ca cel de sus la salvat, mie nu imi spune nimic.Se roaga tot mai des tine post si de ieri nu mai vine cu mine la muay thai, desi de la o vreme era chiar foarte talentat.
Sunt ortodox.
Si maicasa este foarte religioasa si crede ca este o transformare in bine...si nu vrea nici el nici maicasa sa se duca la un pshiholog.
E foarte greu de spus.A vazut ceva in acel somn adanc.Nu se stie ce.Dar ceva care i-a schimbat perspectiva din care vede viata.Trebuie sa se consulte cu un psiholog. Exista cazuri in care oameni aflati in moarte clinica au vazut imagini din vieti anterioare sau din viitor.
Davidoff87 întreabă: