Exista intr-adevar... dar nu intra in depresie nu fi speriat Uneori se exagereaza pentru audienta. Salut.
În curând o să credeţi că şi babele exorcizate în direct şi-n reluare la OTV sunt chestii pe bune.
Deschideţi ochii, televizorul doar vă dresează.
Sunt persoane care isi povestesc intamplarile si experientele.
Campul electromagnetic care inconjuara pamantul de radiatile ultra violete creaza halucinati grave s-a dovedit stiintific ca la un nivel mai mare provoaca halucinati unde mai adaugam frica de a vedea asa ceva imaginatia a creat lumea din jurul tau nu te mira ca tot ea sa creze si fantome, varcolaci etc
e doar imaginatie pura
Am inteles ca e vorba de o franciza ("afacere la cheie", adica e ideea mea, te las sa o folosesti cu conditiile puse de mine si tu imi dai parte din profit), e logic de dedus ca sunt vrajeli, doar ca odata intrate in subconstient o sa ai si tu parte de "fenomene stranii", frica ta creeaza fantome.
Cum a spus si GodYouLoveLitTheStarryNightKingOfAgesJesusChrist. La "fenomene stranii" sunt prezentate experientele "stranii" a unor oameni. Eu sincer nu cred in fantome, dar din cate stiu povestile acelea sunt adevarate.Sigur ca s-a adaugat si putina fantezie, unele parti sunt greu de crezut a fi adevarate.
Deci cum sa iti explic acele spirite sunt fake eu nu cred in asa ceva, atat cred ca aia vor sa faca rating. Se vede de la o posta ca sunt facute pe calculator, un spirit dupa ce pleaca din corpul unui om nu cred ca se mai intoarce pe pamant.
Mai sincer nu cred ca exista acel gen de fantome care raman in case dupa nu stiu cati ani si chestii...insa sunt destul de convinsa ca dupa ce a decedat o persoana timp de 40 de zile ii ramane spiritul pe pamant, apoi in a40-a zi e judecata si pleaca in Rai sau Iad cat despre povestile alea de prin filme cum ca ar mai fi "ceva" sau ar poseda probabil doar baliverne
anonim_4396 întreabă: