| PrietenashXD a întrebat:

Credeti ca va veni sfarsitul lumii in noiembrie 2015?
Eu nu ii cred dar as vrea si parerea voastra! (Funda la cel mai bun raspuns)

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

E o tampenie. In fiecare an apare cate un nebun, care spune ca vine sfarsitul lumii. Asa a fost si-n 2000, si-n 2012... Dar uite ca inca mai existam happy

12 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu am un răspuns sigur, dar, oricum, suntem abia în mai. Mai avem timp destul să mâncăm, să bem și să ne distrăm.

| Fatamuntilor a răspuns:

Unde scrie asta?
De la Nostradamus incoace toti au prorocit sfarsitul lumii.
Nimeni nu poate stii
Poate fi foarte bine maine sau peste 100 de ani.

| sublime89 a răspuns:

De ce ar veni in noiembrie? Ce e atunci? Se intoarce Isus, si n-am auzit eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crezi, dar vrei totusi o parere?
Esti mort deja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da. o sa fie la fel de adevarat ca cel din 21 a 12 2012

| Pinocchio a răspuns:

Ce intelegi tu prin sfarsitul lumii?

Raspunsul categoric este nu.

| AnaMariaJRock a răspuns:

In primul rand lasa-ma sa te intreb : De unde ai auzit asta sau unde ai citit asta?(daca vrei raspunzi :D )

In al doilea rand sfarsitul lumii nu va veni in nici un caz anul asta :))) atata timp cat exista oameni spirituali care cred in bunatate, pace, iubire si asa mai departe (avand in vedere ca iubirea este mai puternica ca toate emotiile negative).
Poate nu ma crezi asa ca iti recomand o carte pe care daca vrei o citesti(pana la urma omul face ce vrea ^^ ) ca sa aflii mai mult :
http://keychests.com/item.php?v=vqikavhgzmf
Vezi ca e in engleza, daca vrei sa sari peste mai multe chestii du-te direct la pagina 123 (de la pagina aceea in jos totul este rezumat :) )

| Mario76 a răspuns:

Sfarsitul lumii nu va fi atunci cand il proorocesc tot felul de prooroci mincinosi. Iisus le spunea ucenicilor despre Imprataia Cerurilor si in pilde le arata cum va fi la sfarsitul lumii. Ucenici au intrebat : Dar Doamne, cand va fi aceasta? Raspunsul lui Iisus este mai mult decat concludent : Despre acele vremuri si despre acele ceasuri nu stie nimeni, nici ingerii din ceruri, nici chiar Fiul, ci numai Tatal. Nu este al vostru a stii, al vostru este a va pregatii...

| sabin89 a răspuns (pentru Mario76):

"Nu este al vostru a stii, al vostru este a va pregatii..."
De ce faci risipă de "i-uri"? Câte unul era de ajuns: a ști; a vă pregăti. happy

| MrNob0dy a răspuns:

laughing porcarii nimeni nu stie cand va veni sfarsitul

| amina a răspuns:

Sfarsitul lumii va veni, dar Biblia nu spune ziua si ora.