Doar de la 16 ani poti face singur o cerere prin care spui ca esti ateu si nu vrei sa partici la orele de religie.
Daca ai sub 16 ani, parintii trebuia sa faca cererea, singur nu poti.
Doamne ce-mi placea religia in liceu...era cea mai comica ora posibila.
Incearca sa stai acolo si sa asculti, chiar daca profa spune numai prostii, tu poti afla cu ce nivel al prostiei te confrunti in randurile colegilor si ii poti manipula dupa foarte usor(cu ajutorul credintei, ca doar pentru asta a fost inventata)+ca poti face o caterinca de zile mari. Razi 3 zile dupa cateva glume la religie. Gizaz...
Hai mai ca oricum la liceu nu prea se face religie.
nu-ti face griji in privinta asta. nici nu o sa observi ca o ai in orar.si-apoi nu oi muri si tu un an
Am un prof care predă si religie si muzică, dacă îi spui ca nu mergi la biserică primesti un mare 2.
Idioata religia nu este obligatorie eu chiluesc nu are nimeni dreptul sa ma obligie docme religioase eu fac si cred ce vreau DEMOCRATIE CHIAR SI PENTRU MINORI
:-|
Se rezolva eu sincer nu am nici o treaba cu religia sunt liber cugetator mi-am facut propria credinta si am o profa timpita care zice a aprimit un pumn invizibil in biserica si a vazut stele verzi pe bune nu glumesc!