| cipibosu a întrebat:

Sall! urgent acu 2 sau 3 ani am fost la spovedanie cu clasa apoi a venit randul meu. apoi am mers acolo si am zis ceva ce cred ca nu am facut si nu cred ca am facut dar nici nu stiu de ce am zis nu m-a intrebat nimic! e o minciuna? se poate repara cumva?
dau funda plzz

Răspuns Câştigător
| vitbsk a răspuns:

De ce simţi nevoia să te spovedeşti pe site şi nu la un duhovnic?

La următoarea spovedanie spune ceea ce ai făcut, dacă te apasă.

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ce este aia spovedanie?
Popa este diferit de alți oameni?
De fapt popii sunt nemernici și escroci, prin asta diferă, de alți oameni.
A te spovedi la un popă este la fel de util ca și spovedania la o bornă kilometrică, sau la un stâlp.

| Mădă0611 a răspuns (pentru MMihai):

Stii ca unii isi "recastiga linistea sufleteasca" dupa ce se autobarfesc la un popă? Ce face indoctrinarea no talking

| Thunderstruck a răspuns:

Ce face religia din copiii astia...

| Mădă0611 a răspuns:

E bine, mai bine sa zici mai mult decat invers laughing

| GRs a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai bine nu mergi la Biserica.Cu toti preotii care iti cer bani...

| dracu14 a răspuns:

Numai exista nici o speranta pentru tine, fiule, trebuie sa te duci la pupat de oase si de maini nespalate de preoti, daca nu o haita de sobolani te va manca de viu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mihai? tu esti de la drumuri si poduri? spoveditute-ai des la o borna chilometrica? ca eu la popa, no prea, dar sper sa nu mor inainte de a ma spovedi? chiar is curios cat o sa mai coste atunci, o preluare de bagaj pacatos asupra lui si o usurare a mea.fiindca oricum o sa platesc.chiar si pentru ca are doar rabdare sa ma asculte? iar blegul ala de Andrei? ma tu ce faci cu banii? ca popei nu -i dai fiindca ii plac prea mult.dar ce faci ma cu ei? ia uimeste-ma?