| AdrianCalin07 a întrebat:

Salut, acum vreo 2 ani am intrebat tot aici daca stie cineva cum pot participa la vreo dezbatere publica de ateism vs religie. De atunci, am tot incercat sa gasesc astfel de evenimente, dar efectiv nu exista la noi in tara.
Eu m-am si apucat sa fac clipuri despre religie si ateism si cred ca va ajuta in timp sa atragem atentia ca exista o comunitate vocala de atei.Ce credeti ca ar trebui sa facem pentru a facilita si incuraja dezbaterile publice? Trebuie sa existe o solutie.
Astept parerile voastre!

27 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Și aici e o formă de dezbatere publică.
Nu crezi că pentru a avea motive raționale să fii ateu, adică să afirmi că e absolut sigur că nu există un Creator al universului ar trebui să deții toată cunoșterea posibilă? Poate sușține cineva așa ceva?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dezbatere? Cum vine asta? Ce sa dezbati? Fantezie vs Realitate?
Ca si cum ai face o dezbatere in FatFrumos si merele de aur vs realitate

| mentholinks a răspuns:

La ce folos sa dezbati un subiect deja dezbatut si fumat de ani de zile.

| Meme10Memu a răspuns:

Tu crezi ca ateismul are vreo sansa? Nici o sansa.

| suntserios a răspuns (pentru Meme10Memu):

Normal ca nu are sanse. stii tu vorba aia, cel mai inteligent cedeaza primul

| Meme10Memu a răspuns (pentru suntserios):

Necredinciosii inraiti vor fi mereu o minoritate cedand primii si crezandu-se inteligenti.

Din pacate vor fi mereu o minoritate. Cine stie cat de avansata era omenirea daca ne preocupau lucrurile reale

Iti spun eu: majoritatea bajbaiau prin univers iar pe pamant industrializarea facea ravagii mai repede unde mai ramanea cativa oameni.

Ma bucur ca esti de accord ca mizeria de religie a tinut lumea in urma.

A franat lumea de la pierzarea la care impinge pe om stiinta, tehnologia. Tu nu vezi ca astia cu tehnologia lor vor sa ne trimita pe Marte in primul rand ca cobai sa vada cat putem rezista acolo? Stai sa vezi ca ii vor baga cu forta in rachete si ii vor trimite in spatiu.

Unii merita...
Te rog nu mai folosi netul si tehnologia ca ai sa ajungi si tu la pierzanie.

Nu ajung la pierzanie pentru ca sunt constient de pericolul tehnologiei. Tu, daca maine NASA te va chema sa te urce pe o racheta cu destinatia Marte vei accepta cu bucurie.

Ajungi la pierzanie. Nici nu stii cand iti apare o reclama la marirea de penis si te a ars bosuu de sus. Vezi ca e groasa treaba. Si mai are si cip din ala cu 666

666 inseamna stucturile imperfecte ce conduc lumea.

Da, da iti apare reclama aia po.rno si te ai ars.

Atata timp cat nu ajungi sa doresti ce e in afara casatoriei poate sa puna un milion de postere.

Pai daca vezi vreo 5 penisuri mai mari o sa vrei si tu si atunci te ai ars

Asa zici tu.

Pai grija mare ca pe urma trebuie sa te duci la popa sa dea cu aghiaza si o sa te intrebe la ce fel de penisuri te ai uitat o sa trebuiasca sa ii descrii si se incinge atmosfera si de la una la alta nu mai ajunge aghiazma

Esti bagat pana la gat.

Eu? Tu o incurci cu ala de sus ca te ai uitat la penisuri din cauza tehnologiei nu eu

Iisus a spus: "Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui." Nu e gresit sa privim la o femeie goala atata timp cat nu ajungem sa o poftim sa ne imaginam cum i-o tragem. De fapt Adam si Eva erau goi si asa va ajunge specia umana in imparatia pamanteasca a Lui Dumnezeu. Pentru asta e nevoie de o maturitate spirituala si la asta se va ajunge. Clima pamantului va reveni la normal permitand omului sa umble gol. In prezent clima obliga pe om sa umble imbracat ca sa nu ii fie frig. Dupa ce ai tras-o o noapte intreaga cu sotia a doua zi poti vedea o mie de femei goale fara sa poftesti sa le-o tragi pentru ca hormonii sunt potoliti.

Da ma, da tu te uiti la penisuri nu la femei. E mai grav.

Nu e grav. Ba deloc. In imparatia lui Dumnezeu pamanteasca vom vedea multe penisuri sau barbati goi. Cum am spus oamenii vor fi sanatosi genetic si nu vor dori sa aiba relatii homosexuale.

Dar tie iti place, altfel de ce te ai uita?

Va fi inevitabil fiindca toti oamenii barbati si femei vor umbla goi. Eu nu am un astfel de defect genetic sa-mi doresc relatii homosexuale. Trecand peste partea asta cu dorinta Dumnezeu a facut pe barbat si femeie frumosi din cap pana in picioare. Insa in prezent defectele genetice uratesc anumite parti ale corpului mai mult sau mai putin. Barbati cu penisuri mici, femei cu labii cat ciorapii.

| Theo94 a răspuns:

"Eu m-am si apucat sa fac clipuri despre religie si ateism..."
Ai canal de Youtube, care este?