| alexandru3678 a întrebat:

Salut am 17 ani, sunt crestin.Cu citeva luni in urma mi-am facut pasaport biometric.Am asa o intrebare big grinaca ai pasaport biometric este un pacat datorita numarului 666?

Răspuns Câştigător
| martzian a răspuns:

Nu, Alexandru, stai linistit. Si eu am pasaport biometric. Din pacate, reprezentantii diferitelor culte lanseaza uneori astfel de idei cu potential alarmist, demonstrand o slaba cunoastere a Bibliei.

9 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Prin pasaportul biometric nu te declari necrestin, nici nu esti impiedicat sa te manifesti ca si crestin. Daca vreodata asta se va schimba, ne putem pune problema.

| doctorandus a răspuns:

Nu, multi ierarhi BOR si-au facut pasapoarte biometrice ca sa arate ca ele nu au nicio legatura cu 666.

| danay72 a răspuns:

Nu,in Biblie numarul666 are legatura cu imperfectiunea accentuata.

| Holiday a răspuns:

Singurul "pacat" este acela ca la vremea asta mai sunt destui care mai pun botul la povesti religioase.

| Lawliet14 a răspuns:

Daca ai stii ca este Semnul Fiarei, atunci este pacat. Insa acest "cip" poate exista pana la urma si intr-un televizor, computer sau chiar obiect pentru care ai semna (nu doar pasaport biometric, card de sanatate, etc). Cred ca unii se opun pentru ca se tem de viitor. In viitor se va intampla tot din Apocalipsa, uita-te ca in Statele Unite ale Americii se experimenteaza pe cobai deja "cipul" implantat. Pecetea aia va fi pe mana sau frunte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit tu de pacat mare ori mic? NU.Doar pacat.Si plata pacatului e moartea. daca este scris sa nu te folosesti de acel numar, e clar nu? fiindca ai de ales deocamdata intre unul cu cip si unul fara.cand vor vrea controlul total, ver pune cipul pe frunte ori pe mana, vor scoate banii din circulatie, si se va intampla cum este scris; nimeni nu va putea cumpara ori vinde, daca nu are semnul fiarei pe mana ori pe frunte.Ca sa supravietuiesti, va trebui sa alegi.si mai spuneti ca santeti liberi? va robesc cei care spun robiei libertate,si in mod subtil cel care va spune ca pacatul e libertate; sex,depravare, droguri, crima, ttrafic de persoane, crima organizata.ia zi martiane? astea sant bune si minciuni ale crestinilor? ori chiar le traiesti?

| hhhapciuuu a răspuns:

Nu exista pacate laughing

| Robertamirela23 a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema. In unele documente am auzit ca e mare pacat duhovnicul meu a spus ca nu e chiar asa de rau ci atunci ne vom lepada de Hristos cand vom lua pecetea in mana ori frunte. Fereste-te de aia s anul cumva sa primesti.

| qqqqqwwewewrwgefb a răspuns:

Daca crezi cu adevărat in Dumnezeu, nu are ce cauta niciun act cu cip in portofelul tau