Mai bine roagà-te lui Dumnezeu Creatorul ca la momentul potrivit sào intalneşti pe viitoarea ts soție. Soţul meu s-a rugat pentru soţia lui de la 17 ani cànd si- a dãruit viaţa Mantuitorului Hristos, noi ne-am intâlnit cand avea 20 de ani cànd avea 23 am devenit prieteni si in 11 luni ne-am cssatotit
Dumnezeu e inventatorul casatoriei, El ne-creat cu dorinta de a mu fi singuri, El ne iubeste mai mult decat orice sfinți si vrea sa ne ajute sa ìntemeiem o familie in care sã fim si sa facem si pe celãlalt fericit.
Mare pacat. Nu exista sfinti si chiar daca ar fi fost sunt morti si Biblia spune sa nu iei legatura cu mortii.
Pentru problemele tale incearca sa te aduni in primul rand. Puneti gandurile în ordine. Daca ti.ai sterge toate greselile trecutului, ai sterge si toata înțelepciunea prezentului. Aminteste.ti lectia, nu dezamagirea. Deci trebuie dupa fiecare esec sa te inalti si mai mult datorita experienței. Citeste carti de dezvoltare personala, incearca sa.ti creezi hobby.uri care te relaxeaza, incearca sa.ti faci prieteni noi si într-un final vei gasi si fata aleasa cu putin noroc. Mentalitatea conteaza in primul rand pentru o femeie. Daca stii sa o cucerești din vorbe esti top. Totul depinde doar de creierul tau. Nu te mai ruga tu la niciun sfant si biserica. Alea sunt simple rahaturi antice care in curand vor disparea de pe fata pamantului. Cum religia facea crime pe timpul cand avea putere apsoluta asa ar trebui sa-i facă stiinta azi. Sa.i omoare pe credincioșii fanatici. Dar uite ca ne vedem de treaba noastra pentru ca ultimul care rade, rade mai bine. Se iau de noi ca suntem atei si nu stiu ce dar daca punem in balanta religia vs realismul se vede clar ca religia a fost muuuult mai păcătoasă si toxica desii e intermediarul lui nenea dumniezo cu populatia planetei.
Te poti ruga la Domnul Iisus Hristos sa trimita o persoana potrivita in viata ta, si te va asculta. La varsta de 18 ani nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi niciodata femeia potrivita. De aceea, nu te ''arunca'' in bratele primei femei care intra in viata ta, fii intelept si cerceteaza cu atentie inainte de a intra intr-o relatie, pentru ca te va afecta intrarea in acea realtie mai mult decat crezi. Roaga-l pe Hristos sa iti dea intelepciune si sa trimita in viata ta persoana potrivita si asteapta fagaduinta Lui, nu lua la intamplare orice relatie drept perfecta.
Asteapta apoi pana la casatorie inainte de a intra in relatii sexuale cu acea fata, deoarece Dumnezeu promite o binecuvantare foarte mare in cuvantul Lui pentru cei ce L-au ascultat si au asteptat, binecuvantare care nu este valabila in aceeasi masura pentru cei ce au pacatuit in acest fel.
Te rog fierbinte urmareste urmatorul video intitulat ''rabdarea'' vorbeste strict despre cum Dumnezeu ne poate trimite o persoana in viata noastra, pentru a intra intr-o relatie in vederea casatoriei.
https://www.youtube.com/watch?v=prhR-FzRzb0&ab_channel=SiempreJesus
Mulțumesc. Mi s-a părut foarte util.
Cu drag! Dumnezeu sa iti dea intelepciune si sa mearga alaturi de tine in viata.
La vârsta de 18 ani și eu am fost în aceiași situație, neavând iubita ma simțeam al nimanui, sfatul meu e sa cauți grupuri de persoane printre care și fete și sa iesi cu ei, după ce ai găsit fii tu insuti glumește cu fetele joacă-te cu ele spune glume de bun gust ca sa le faci sa rada fii alături de ele la greu și din 3 fete din grupul ala sigur una va dori sa te tina aproape, exact asa am făcut și eu și acum stau cu ea de 4 ani
Din nefericire, creierul meu este 0 barat când vine vorba de glume, ironii, etc. Un gol imens se crează atunci când încerc ceva de genul ăsta. În plus, nu am calități de actor pentru a spune bancuri învățate.
De ce nu apelezi la doamne, daca stii cum zic? Problema este la tine probabil, esti neinteles sau dai o doza de nesiguranta! Nu exista pacate pentru ca dumnezeu nu exista. Simplu! Iesi afara, nu te ruga ca nu ajuta.