| Marius_Grigore_1989 a întrebat:

Salut,am 25 de ani sunt cresti-ortodox si vreau sa fiu botezat in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh pe baza credintei mele sa marturisesc credinta mea in Isus si sa beau paharul ce la baut apostoli Sai, as dori si eu cateva sfaturi de la oamenii de buna credinta care stiu despre ce vorbesc, despre vina care ma apasa continuu ca fac ceva gresit.

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, stii ca Isus i-a indemnat pe apostoli in primul rand ca sa asimileze cunostinta exacta despre Dumnezeu si despre cel pe care l-a trimis, sa ne rascumpere din pacat si din moarte si dupa asimilarea cunostintei, si dupa ce dobandesc credinta adevarata sa fie botezat. Daca vrei citeste urmatoarele versete biblice Isaia 48:17-19; Ioan 3:16;, Ioan 17:3; Matei 28:19, 20. Asa, este important ca sa cunosti ce inseamna sa fii botezat in Numele Tatalui, in Numele Fiului si al Spiritului Sfant.

34 răspunsuri:
| Sl1pKnoT a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Ii lipseste gandirea proprie. Amin!

| Marius_Grigore_1989 explică (pentru milan9):

Deja ai vorbit neadevarul am spus ca sunt crestin-ortodox dar tu interpretezi o teorie a conspiratiei sau ceva ce-ti coace mintea,nu voi da explicatii si nu voi raspunde am dat funda pentru ca a raspuns ce trebuia la intrebarea si sfatul pe care l-am cerut nu mi-a raspuns cu aberatii gen istorie,ateism,,,crezi in tine'' chestii de genul asta,nu m-a manipulat nimeni ci doar am cautat niste raspunsuri in viata cu privire la adevar de ceva ani,nimic fals,supericial sau,, evolutionist'', am crescut cu TV-ul si jocurile video, am intrat in lume si am vazut barfa si iubirea falsa dintre prieteni sau chiar rude, am vazut oameni in varsta care se aruncau pe jos dupa niste bani aruncati de seful caruia lucram ca la niste caini trebuie sa fie ceva de onoare in lumea asta pana nu devin si eu un lacom avid dupa bani si iubitor de sine.Domnul sa ne binecuvinteze si sa ne dea intelepciune in viata.

| Elvina a răspuns:

Ce te opreste sa faci asta? Nu prea inteleg intrebarea. Ce ai scris tu e doar o dorinta ta de a ta.

| killer212121 a răspuns:

Ortodoxii cu siguranta nu sunt de acord cu asta, asadar te sfatuiesc sa frecventezi o alta biserica care face botezul nou testamental (cel adevarat).