| Hdhshhsnhsjej a întrebat:

Salut, am niste intrebari despre Dumnezeu (sunt ateu) si as vrea sa imi schimb parerea dar nu inteleg unele lucruri.

1. Se zice ca daca Dumnezeu VREA poate sa intoarca planeta, universul etc. Cum gandeste daca nu are creier? Mi s-a spus ca el este un duh sau o lumina, deci cum gandeste, iubeste, daca nu are creier sau o parte umana?

2. De ce credeti in Dumnezeu? Spuneti ca a facut x si y, ca este scris in biblie nu stiu ce de parca nu oricine putea sa scrie biblia acum sute de ani, pe langa asta toate dovezile despre Dumnezeu sunt pure teorii in care crezi fara sa ai dovezi, pentru ca asa ti-a zis cineva.

3. De ce in tari diferite bibliile sunt scrise diferit? Am vazut 7 sau mai multe biblii din tari diferite care in fiecare este scris altceva. Intr-o tara am citit ca Dumnezeu a facut a,b, c iar alta x, y, z.

Am mai multe dar as fi curios sa aflu raspuns la astea si daca aveti sper sa fie unul logic sau foarte bun, m-am saturat de teorii.

FUNDA!

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mircea08):

Taiatu padurilor, si evanghelia.
Pai daca traiesti dupa evanghelie, sa nu ai dupa ce bea apa, sau sa tai paduri, da sa ai o casa mare pe cel putin 7000mp, teren de tenis, piscina, copii la scoli private, versus, mananci, te caci, dormi, te scoli, mananci te caci dormi te scoli.
Ce viata e aia?
Adn pe suport magnetic.
Zici ca esti ruda cu maicuta cosmica laughing)))
Poti sa turui tu cat vrei.
Singurul lucru care mi-ar schimba parerea, ar fi, daca tu te-ai fi intalnit cu dumnezeu la o bere, ai facut ceva poze, sau esti prieten cu el, si ma chemi odata, sa ies cu voi la o bere.
Atat.
Da daca turui si tu ca celalalt, cu crede si nu cerceta, si cu forte divine, si cu hocus pocus, poti sa te duci la spitalu 9 si tu laughing

| Steregoi a răspuns (pentru Octavian199):

Un copil se mareste pentru ca i se maresc dimensiunile. In cazul universului putem vorbi si despre o explozie in cadrul teoriei big-bang pentru ca la inceput universul era format din "praf de pusca" adica din energie condensata sau imateriala care in timpul exploziei de miliarde de ani s-au format galaxiile, gaurile negre, quasarii, stelele, planetele, asteroizii si cometele. Si o petarda se mareste sau se extinde.