Nu iti vinzi sufletul.Nu are nimic acesl pasaport.Numarul 666 se refera la imperfectiune accentuata si nu se intampla absolut nimic. Oricum Satan conduce lumea, fie ca iti faci sau nu acel pasaport. 1Ioan5:19
Nu te teme. Si eu sunt om temator de Dumnezeu. Nu am pasaport biometric si nu sunt impotriva acestuia.
Semnul fiarei(ori cifra acesteia care este 666) nu se refera la vreun cip introdus in mana(sau nu). Semnul fiarei este de o alta natura: acela de a accepta ca zi de o odihna duminica, impotriva adevaratei zile de odihna care este sambata. Sambata este ziua de odihna pe care a binecuvantat-o si a sfintit-o Dumnezeu, iar duminica este ziua. bisericii catolice pe care o serbeaza majoritatea oamenilor (crestini sau nu).
Ceea ce trebuie sa te framante este aceasta: sa accepti ca zi de odihna o zi pusa de om sau cea pusa de Dumnezeu.
Pasaportul biometric, cardul pe care l-ai primit de la cnas, si orice altceva de felul acesta nu are legatura cu semnul fiarei de care vorbeste Biblia.
Mare ii gradina domnului e plina de tampiti, usa e deschisa, iar toti sar gardu Can someone kill me please o.O?
Nu mai crede tot ce vezi pe net. Nu știu cum or găsit ăștia că și "www" înseamnă 666 sau în codul de bare al produselor există așa ceva. Hai să nu fim paranoici. Tendința globalizării există, îndtr-adevăr, dar nu i te poți opune tu, ca individ.
Nu-ti vinzi sufletul numanui, asta este o manipulare religioasa, asa cum manipuleaza si ceilalti care "pun" camere de supraveghere tot mai multe peste tot mai multe locuri, care "fabrica" pasapoartele biometrice, care ne supravegheaza pe net, ne asculta telefoanele (LEGEA BIGBROTER), din cauza terorismului (cica)
Eu zic ca esti rau de tot pretene. Mai bine te sinucizi ca faci umbra pamantului degeaba.
De ce spui sa se sinucida, de parca tu nu ai umbra si acoperi pamantul degeaba ar trebuie sa faci si tu la fel nu
Eu nu-s asa prost sa gandesc asa. Adica ma vezi pe mine luand un videoclip pe youtobe si de asta sa nu mai vreau sa ma duc nicaieri? Nu ma cunosti pretene'. Eu mereu gandesc detaliat problemele, nu ma las influentat de nimeni. Dar daca habar nu ai nici de convingerile tale eu zic sa te abtii.
Eu nu am spus ca te cunosc, daca cred ca si tu ai umbra ca tot omu...
Eu zic sa stai linistit si sa nu mai asculti tot ce zice pe youtube.
Respectivii care afirma astea se cred la piata de vand sufletul nu stiu cui? Credinta e una dar vad ca ajung prea de tot astia. Daca ti l-ai facut l-ai facut cu un motiv: ca sa pleci undeva..acum vei sta in tara de frica unora ce au zis pe youtube?
Du-te la Biserica si te spovideste, si schimbati passaportul daca esti nelinistita, ( e simplu sa spui ca l-ai pierdut ).
Atâta timp cât nu ai făcut ceva rău, împotriva oamenilor sau împotriva lui Dumnezeu, de ce ar fi un păcat?
Trăim într-o lume de paranoici și să te uiți la TV/Youtube în zilele de astăzi este o prostie pentru că toți îți inspiră frică. Atâta timp cât tu ești cum ești și nu ai dat nimănui în cap, nu ai făcut niciun păcat.
Apropo, diavolul nu este o persoană ci reprezintă pur și simplu răul. Nu ai cum să-ți vinzi sufletul sau prostii din astea.