| Tiberiu_Soare_1980 a întrebat:

Salut, am o întrebare, dacă ma căsătoresc cu fata verisoarei mele de gradul 2, Biserica îmi da binecuvântarea cununiei religioase?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Si dupa lege e interzisa căsătoria doar intre rude pana la gradul 4 asta înseamnă ca intre verisorii primari, cu fiica verișoarei de gardul 2 esti ruda de gradul 8( se calculeaza intorcandu_te pana la stramosul comun) deci te poti casatori, nici Biblia, Biserica nu interzice o astfel de casatorie.

| siriusblack98 a răspuns:

Deci tu practic vrei sa te insori cu nepoata ta...nu prea e ok din niciun punct de vedere, atat mai putin religios. Gandeste-te ca impartiti acelasi ADN. Eu personal sunt destul de sigur ca biserica NU iti va da acordul. Din cate stiu e interzisa casatoria intre rude pana la gradul 4.

| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule... Doamne Dumnezeule ferește ce vise, întâmplă mă "omule" de ajungeți atât de grav bolanvi...

Cum? Să vrei așa ceva? Mă "omule" tu judeci normal? conștientizezi ce vrei să faci? Ce întrebi? și vrei să faci!,... vrei Să-ți iei de soție nepoata!? ești bolnav! ....grav rău de tot,... grav rău de tot bolnav...

Cum să-ți dorești mă! așa ceva? Cine ar fi nebunul! Să-ți accepte așa ceva! Cu nepoata lui! săi căsătoresc!

| Tiberiu_Soare_1980 explică (pentru 1onur):

Mam pus pe mine în descriere am un caz care se întâmplă asa ceva el are 22 și ea 20, el este var de al doilea cu mama ei

| Tiberiu_Soare_1980 explică (pentru Tiberiu_Soare_1980):

Nu mai înțeleg unul spune ca împart acelasi Adn altul ma face bolnav grav tuzici ca nu e nici o problema, trebui întrebat un preot