| FaraNumePls a întrebat:

Salut, am o întrebare. Deci sataniștii consideră că Dumnezeu este cel rău iar Satan este cel bun. Creștinii afirma contrariul... Dar voi ce credeți, oamenii aceia susțin că ei cred că Satan este cel bun, de aceea cred în puterea lui.Dar creștini spun că Dumnezeu e cel bun. Ce sa mai înțelegi? rolling on the floor) Pe scurt e pacat daca ții cu Satan sau cu Dumnezeu? rolling on the floor Voi ce părere aveți?
Contează în cine crezi? Sau contează că crezi?

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru RAY):

Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poţi zice fratelui tău: „Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău", şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?… Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. (Matei 7:1-5)

| Voidwithin a răspuns:

Daca te identifici cu zeul respectiv (Satan sau Dumnezeu sau Anubis) atunci cred ca e ok sa crezi in el. Zeii sunt ca florile o alegi pe ceea care crezi ca-i mai frumoasa.
Poate fi chiar si zeul spaghetti sau zeul Coca Cola (chiar exista o astfel de religie).
Amen!