Noi avem minunile, ei?
Noi (crestinii) avem dovezi istorice care ne atesta credinta. Iar intrebarea mea avea alt subiect.
Ce minuni au fost dovedite cu adevarat? Minunile se cunosc doar din scrierile din bible, nu ai o certitudine ca s-au intamplat cu adevarat.
Si cam ce dovezi istorice avem? In afara de biblie.
Nici aia de la Ierusalim cand se coboara lumina Sfanta? stiai ca patriarhul este controlat de un politist NEcredincios ca sa nu aiba materiale pirotehnice?
Ai fost cumva pe acolo? Ai remarcat mirosul puternic de sulf? Cauta pe youtube sa vezi ce proprietati are sulful lichid amestecat cu inca o solutie (nu mai stiu exact numele)
N-ai citit tot ce-am scris:
"patriarhul este controlat de un politist NEcredincios ca sa nu aiba materiale pirotehnice"
Si intra cu lumanarea, nu? Fitilul e inmuiat in solutia de care ziceam mai sus. Deci cam pica "minunea" asta.
S-au descoperit scrisor si bucati care atesta existenta Arcai lui Noe.
O bucata de lemn de 10000 de ani nu poate sa ateste acea "arca". In primul rand gandeste-te la ce dimensiuni trebuia sa aiba... Si ziceai de scrisori, scria pe vreuna: "Pentru Iisus. Multumesc ca m-ai salvat de SIDA prin atingerea ta..."?
Noi credem in Dumnezeu, nu tu. Nu are rost sa continuam aceasta discutie atata timp cat oricum nu se va rezolva nimic