"este sau nu o poveste buna, scrisa bine"... nu chiar. Are momentele ei in care e scrisa ok dar nimic mai mult. Dupa cum am zis, sunt carti scrise mai bine si mai vechi. In mare parte, biblia prezinta anumite evenimente istorice
"Cel putin in opinia mea"... ok, zi-mi de ce in opinia ta e o capodopera?
"doar sa iei "partea etica" din Biblie"... nu mai pot sa repet aceleasi lucruri la infinit. M-am saturat. Citeste (tot) ce ti-am scris in fiecare comentariu. Nu trebuie sa refaci biblia ci sa faci o noua carte care sa cuprinda invataturile din toate religiile si care sa nu vorbeasca despre religie sau daca o face, sa fie neutra cu toate.
Apropo, te-am intrebat mai sus :
Consideri ca FSM (sper ca stii la ce ma refer) e o "capodopera"? Consideri ca acea poveste e la fel de valoroasa literal precum cele din biblie? Daca nu (presimt ca o sa zici nu), de ce?
Nu inteleg de ce aici se pun itnrebari din astea, care ar trebui puse la profesorul vostru de la scoala sau la preot, daca vi-i greu sa ascultati slujba. Aici e manipulare, raspunsuri, sa nu mai zic cum, ca se vede. Deci raspunsurile primite sunt pur si simplu... precum cei care scriu.
recedaniel3 întreabă: