Acum iti dai seama ca gandesti? Daca zici ca da, "mai gandeste-te!" Intreaba-te, "imi dau eu seama ca gandesc, in timp ce gandesc?" si vezi de cate ori iti dai seama ca gandesti
Nu stiu daca te-ai nascut din dorinta celor ce-ti sunt parinti, dintr-o greseala a activitatii lor sau a unuia din ei.Lucrul asta cred ca nici tu nu-l sti exact.Ce ai fost la inceput? La inceput, ati fost de fapt doi:un spermatozoid puternic (a concurat cu alte milioane de doritori de a te "construi" si a invins) si un ovul, dornic sa-l primeasca pe invingator.Fiecare a venit cu zestrea lui, pe care ti-a donat-o fara retinere.Proprietara jumatatii de zestre te-a si gazduit (7 sau 9 luni), asigurandu-ti tot confortul si tainul necesar fara a-ti cere nimic. Dupa ce te-ai saturat de atata bine, ai parasit "garsoniere", ai urlat, nerecunoscator si te-ai avantat intr-o lume despre care nu stiai nimic.Deci in mod sigur, in acel moment nu gandeai.Cand ai inceput sa gandesti? Nimeni nu-ti poate preciza.Cred ca totusi un indiciu ar fi, momentul in care ai iceput sa-ti santajazi apropiatii, oracaind cand nu ti se dadea ce vroiai. Esti multumit? Puteam sa o lungesc si sa o mai infrumusetez, dar esenta asta e.
Vad ca nu ati inteles. vreau sa zic cu un infinit de ani ianinte tot timpul care a existat inaintea mea...
Lol la cate comentarii si aspunsuri ati postat ar trebui facut un site pentru intrebarea asta *_*
Dupa parerea mea (Atat de contestata) inainte de incarnarea intr-o fiinta umana in universul fizic, iti duceai existenta ca spirit liber in Universul astral. Aceasta existenta este caracteristica perioadei dintre doua incarnari. "Existenta" ti-ai dus-o probabil intr-un univers creat de tine pana a vent timpul sa revii pe Pamant pentru purificarea sufletului si urcarea in ierarhia cereasca. Pentru detalii suplimentare iti sugerez sa citesti cartille scrise de Alexandru Popescu-Balcesti(el stie sa explice aceste stari de existenta mult mai bine decat mine in lucrarile lui)
Fiecare copil sau suflet are un cort in cer.In momentul in care mama ta te are in burta, se formeaza un organism.Sufletul intra in acel organism creeandu-se omul.Nu zic ca Dumnezeu nu a facut tot, dar stie cu siguranta sa le asocieze in asa fel incat sa iasa ceva bun de aici.
Tu emiti banalitati, ca sa nu spun mai direct ce gandesc. Daca D-zeu ar sti intr-adevar cu siguranta sa le "asocieze in asa fel incat sa iasa ceva bun", nu ar mai exista atati crimnali, excroci, retardati, etc.Atunci,intradevar D-zeu ar dovedi ca este un iubitor al "creatiei" sale.Prinn ce face, dovedeste ca este un copil care se joaca cu papusi usor manipulabile.Contrazice-ma logic, daca esti capabil.
In primul rand:capabilA ca-s fata...
in al doilea rand, Dumnezeu nu are intentia de a face din oameni criminali si excroci, dar in momentul in care tu ajungi pe pamant, tu alegi daca sa fii criminal sau credincios.Si cu siguranta nu zic "banalitati"...
Dumnezeu a dat si diavoli prin lume, dar stie El ce face...asa te pune la incercare
eu una citesc rugaciuni sa fiu sanatoasa si in felul asta nu racesc iarna vara, de 1 an de cand citesc rugaciunile nu racesc chiar daca as iesi in tricou la -20 de grade.
tu ai grija ce vorbesti avand in vedere faptul ca ai o casa, poate un frate o sora sau mai multi/multe, ai parinti, ai ce manca...cine crezi ca le-a dat? copacul din gradina? nu, El le-a dat pe toate.Tu chiar nu te0ai rugat niciodata sa iti dea ceva?
serios acum, nu mai zi ca vorbesc eu prostii, uitat-e in comentariul tau si zi-mi daca e logic ce ai scris.
cica El vrea sa faca oamenii criminali...am trait s-o aud(citesc)si pe asta.
Daca spuneai "Pufulita"nu gresem.In privinta replicii, este, dar nu logica.Ne oprim aici.