Logica si religia nu se inteleg prea bine. Te rog sa nu mai pui intrebari de genul crestinilor ca le dai blue screen
Cu un avion pregatit special care pleaca imediat dupa "iluminare".
Multe natiuni fac asta, sunt avioane speciale de mici dimensiuni cu viteza mare si acces special la zbor (in speta militare).
Si doar pentru Romania au 18.000 avioane militare pentru toate bisericile sau fac lumina sharing si parasuteaza lumina la cate 2 deodata?
Cu avionul era adusa si pe vremea lui Ceausescu asa ca cei mai tineri sa-i intrebe pe batrani.
Deci exista avioane militare care aduc lumina aia prin toate bisericile din tara... asta cu o viteza supersonica, parca le si vad cum aterizeaza prin Vaslui printr un camp plin de oi
Eu stiu ca lumanarea este adusa in ROMANIA CU un AVION, ce fac apoi popi cu lumanarea nu am habar.
Nu știi că lumina are o viteză mai mare și decât sunetul?
Când este vorba de minuni te poți aștepta la orice imaginație.
"Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină." (2Corinteni.11:14)
Deci chiar și cel rău poate face minuni. Și le face ca să-i amăgească pe oameni, pe aceia care nu cunosc Scripturile.
Lumina de la Ierusalim se aprinde cu o zi inainte de Duminica Pastilor, pe la amiaza. Nu se aprinde la miezul noptii.
Lumina "sfanta " de la Ierusalim s-a aprins sambata la 14:32 ca sa aiba timp delegatia burtosilor sa o aduca in tara cu avionul privat Este a 11-a oara cand vine lumina cu avionul.
Bani aruncati.
In Evanghelie se vorbeste despre lumina, dar se refera la lumina mintii - lumina de la lumanare nu are nici o importanta. Eu cred ca e mai usoe sa citesti cu atentie Evanghelia (Noul Testament) decat sa iti bati capul cu tot felul de intrebari inutile
Cu avionul ca se incepe mai repede acolpo ca sa ajunga la toti si poate ca vine si direct, fara sa mai trebuiasca sa mearga acolo ca doar foc se gaseste, cu combustibilul e mai greu ca costa.