| morandi a întrebat:

Am si eu o intrebare:
Mi-am facut pe mana un tatuaj...mai exact un cod de bare. si jos sub codul de bare mi-am scris data mea de nastere acesta semnifica semnul fiarei? cum spun altii? adica semnul fiarei e un cip. dupa cum se spune si cuprinde 3 cifre.

12 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Cati superstitiosi pe aici frate laughing) Se vede ca romanu-i crescut cu graunte, mamaliga, si barfe de radio santzlaughing. Asa maine poimaine taiati mamaliga cu ata, si daca gasiti un gandac de bucatarie inauntru ziceti ca e diavolul in miniatura.

| morandi explică (pentru SaveTheNature):

Faza e ca toti se ia in functie de comenturi, daca ele nu sunt bune...o da si el la fel daca sunt bune...nu poate sa o dea aiurea.laughing))

| Lizzu a răspuns:

Http://misa-yoga.blogspot.ro/2009/01/la-un-pas-de-semnul-fiarei-un.html

O iei cum vrei. Daca tie iti place, nu e o problema.
Astea sunt mizerii, asa am ajuns sa cred.

| morandi explică (pentru Lizzu):

Aha. si daca il astup...numai are niciun simbol.

| Lizzu a răspuns (pentru morandi):

happy fa-ti ce tatuaj vrei tu. Atat timp cat ti-l faci doar pentru simpla ta placere si nu pentru a fi constient ca reprezinta un simbol satanic, este in regula.
Sunt simple simboluri si niste mizerii.
Esti liber sa porti ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,oficial ești dracu!
Mai ramâne microcipul ăla idiot să ți-l pui pe frunte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este.numarul fiarei ar trebui sa citesti despre el si ce semnifica.ce inlocuieste.dar iti spun o vorba; nu inseamna ca daca 50-100 de neinformati sau de prosti iti spun ca nu e adevarat, chiar nu e.vei crede ce vei voi.dar vei suporta consecintele TUsi nimai Tu.nimeni altcineva in locul tau.mantuirea este personala.

| morandi explică (pentru anonim_4396):

Asa este! cum adica ce consecinte?

| beligan a răspuns:

Urmareste link-ul si sper ca poti intelege :http://www.trilulilu.ro/video-cultura/cine-sunt-diavolii-din-noi

| SheWasHere a răspuns:

Si de ce mai intrebi?
Deja ti l-ai facut... asta e, ia-l cu tine in mormant acum. laughing

| TheGenius a răspuns:

Dacă te-ai născut pe 6 iunie(luna a 6-a) 2006, s-ar putea să fie.

| morandi explică (pentru TheGenius):

Nu m-am nascut atunci...n-am niciun 6! mi l-am facut asa, vazusem la cineva si se vedea cool..deci n-a fost ceva sa zic gen ca il fac cu un gand ci pur si simplu o distractie...