Jurământul este un angajamet solemn în fața lui Dumnezeu.
A jura strâmb inseamnă să îl calci.
Cine te pune să juri?
Ce te face să îl calci?
De ce iei angajamente pe care știi că nu le vei putea ține?
Ca să te vindeci de un jurământ strâmb, trebuie să te spovedești î la un preot. Spovedania îți va da iertarea pe care o ceri de la Dumnezeu cu condiția ca tu să te pocăiești asta însemnând,
- să îți pară sincer rău pentru fapta comisă
- să faci efortul de a repara greșeala produsă
- să faci efortul de a nu repeta greșeala.
Ori dta spui că de 4 ani o tot repeți.
Ce înseamnă că îți merge rău?
Lucrurile nu merg singure.
Lucrurile merg dacă faci și tu ceva.
Dacă ai conștiința încărcată cu povara păcatului de a jura strâmb, tu nu te poți concentra să faci ca lucrurile să meargă bine. Nu este destul să mergi la biserică să te rogi singur ca să scapi, de aceea ai nevoie să stai de vorbă cu un preot.
Doar apoi vei găsi forța în tine și vei primi și ajutorul și de la Dumnezeu ca lucrurile să meargă bine și pentru tine.
Dar din nou, lucrurile nu merg singure, trebuie să le faci și tu să meargă. Doamne ajută!
Am zis ca am reptat chestia de 4 ori nu de 4 ani . Faza e ca am zis ca nu mai calc intr o sala de jocuri si am mers dar nu am bagat nimic doar am fost cu un prieten prin asta ma refer, crezi ca ma va ierta
Am greșit eu.
Cu sala de jocuri te va ierta,
Aici este o problemă specială, căci este greu de scăpat de așa ceva.
Este ceva mai puternic ca voința ta.
O să pun acest link de o parte ca să îți răspund din nou la modul foarte serios.
Nu din cauza asta iti merge rau. Asa e viata, dupa o varsta, multora incepe sa le mearga rau.
Ti-am raspuns la intrebare acum vreo saptamana doua cand ai pus-o
Iti merge rau acum sau nu nu stiu, dar daca continui asa cu siguranta ca vei pune alta intrebare, una cu adevarat urata
Stai să vezi ce o sa se întâmple când vei jura strâmb împotriva altcuiva. (atunci problema nu va mai fi Măricica ci Gigantica!)
Dumnezeu este un tata iubitor si te iarta, Domnul te iubeste nespus de mult, stie sa ne este greu si este alaturi de noi, te iubeste si vrea o relatie personala cu tine, te iubeste nespus.
uita-te la asta te rog.
https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E
Tu intelegi gresit toata treaba cu Dumnezeu daca chiar vrei sa stii ce vrea Dumnezeu de la tine citeste Biblia daca nu ai una caute Biblia online, roaga-te cu proprile tale cuvinte nu sa inveti o rugaciune pe de rost si sa o spui ca pe o poezie pentru ca atunci nu mai are nici un rost, si asta este valabil cu orice pacat nu conteaza ce este ca ai mintit ca ai furat etc doar trebuie sa iti para cu adevarat rau si sa ii ceri iertare lui Dumnezeu si sa nu mai faci acel lucru niciodata iar Dumnezeu te va ierta, lucrurile astea sunt si in Biblie mult mai detaliate asa ca iti recomand sa citesti Biblia.
Problema ta, din nefericire, tine de educatie, mentalitate si depasirea propriei situatii.