Este doar un vis, stai linistit, nu ti se va intampla nimic, visele sunt doar nascoceli ale subconstientului nostru, nu vei pati nimic rau, si eu am cosmaruri, mult mai rele ca ale tale, crede-ma, nu vrei sa le auzi. (Sunt despre case bantuite, inec, moartea unei persoane dragi, un psihopat care ma urmareste si nu pot sa alerg, etc.) Sunt doar vise, nu ai de ce sa iti faci griji, cum spuneam, eu am vise mar groaznice decat asta, dar totusi nu am patit nimic. Incearca sa nu te mai gandesti la acel vis, si o sa il uiti cu timpul.
Nu înseamnă nimic. De fapt, azi Dumnezeu vorbește prin Biblie, nu vise. Nu trebui să te îngrijorezi.
" În ultimele vremi bâtrâni vor avea vise, și tineri vedeni." Sună cunoscut?
"Oamenii ar trebui sa mai puna mana pe cartea de romana". Suna cunoscut?
La Penticosta din 33 e.n s-a implinit profetia din Ioel2:28-32.Acest lucru e aratat in Fapte2:16-21.Iată ce a spus apostolul Pavel cu privire la aceste daruri speciale: „Dacă există daruri de profeţire, vor fi desfiinţate; dacă există limbi, vor înceta; dacă există cunoştinţă, va fi desfiinţată" 1 Corinteni 13:8. În Zaharia 10:2 se spune: „Ghicitorii văd minciuni, visurile mint". De asemenea, Dumnezeu a avertizat cu privire la căutarea unor semne prevestitoare. Deuteronomul 18:10–12.Azi Dumnezeu ne vorbește prin Biblie. 2Timotei3:16.
Poate fi o avertizare că vei fi ispitită pe viitor în acest domeniu și dacă nu vei rezista la ispită îți va fi extrem de greu pe urmă să mai revii alături de el și că o astfel de acțiune a ta ție ar putea să ți se pară inofensivă, să nu-ți dai seama că L-ai răni prin asta și te-ai îndepărta de El.
Din visul tau am inteles ca esti un indoctrinat si ca fumezi.
Cred ca fumatul iti face mai putin rau.
Nu trebuie sa te spovedesti pentru un vis, stai linistit…
Era mai grav daca visai ca esti preot si ca faci legea in parohie dupa bunul plac.
Sau ca –doamne fereste! - blestemi enoriasii care nu iti platesc taxele pentru mormintele din cimitir…
Sau - doamne fereste!- ca esti episcop si indemni la violenta.
Sau ca hartuiesti domnisoarele care vin la spovedit…
Cum adică doamne fereste, iarba e mai sănătoasă decât țigările normale. Cred că erai puțin spart în vis si de aia a venit isus
Enjoy the weed