Practic nu poti face nimic, degeaba vine un popa sau o mie de popi. Eu iti recomand sa-ti cauti alta locuinta si sa il vinzi lui Holiday, poate asa scapam de el sa mai bantuie pe aici. P.S. Ce vezi tu nu sunt ceva fantome ci niste demoni de care nu poti scapa. De aia ai cumparat asa ieftin acel apartament, propietarul vroia sa scape de el sub orice forma.
Daca apartamentul are valoarea de piata cum spui tu, iti dau 15.000 pe el sa-ti recuperezi banii si ai scapat de probleme? Te bagi? Daca nu, inseamna ca ai inventat tot, cum dealtfel e mai mult decat evident.
Dap, pe 8 iulie a.c. avea 16 ani si si-a cumparat apartament...
Pun eu jumate, tu jumate, si cumparam de la el, ce a fumat?, ia zi, te bagi?
Poate din cauza asta:
https://www.tpu.ro/......sa-ma-mast urbez-o-data-la-3-saptamani-de-fiecare-cand-o-faceam-nu-ca-disperatu/
Noi învățăm și de fenomenele astea "paranormale" în parametrii Bibliei și nimic nu se duce în direcția asta, a sufletelor ce pot interacționa după moarte cu cei vii, iar dracii pot poseda numai vietăți.
Toți posedații exorcizați de care am auzit(da, este la alegerea ta dacă vei crede asta sau nu pentru că eu nu am fost acolo să văd, dar cine mi-a spus nu-și permite să mintă așa că îmi permit să o spun) au avut două lucruri în comun: au luat ceva de la vrăjitoare și nu pot accepta ca cineva să spună cu toată convingerea "Slavă Domnului Isus Hristos".
Deci zic că dacă nu ai luat nimic de mâncat/băut de la vreo vrăjitoare pentru un scop anume știind că primești ajutor de la cel rău, atunci nu ai nimic ci doar îți imaginezi. Dacă ai luat, du-te la o Biserică și vei dacă aia chiar a fost vrăjitoare sau nu.
"Deci zic că dacă nu ai luat nimic de mâncat/băut de la vreo vrăjitoare..."
Hai ma ca iau eu de la "vreo vrajitoare", dar platesti tu. Sa vedem ce se intampla. Te bagi?
Ai pus botul si la povestile astuia.
"Dacă ai luat, du-te la o Biserică și vei dacă aia chiar a fost vrăjitoare sau nu."
Au bagat detectoare de vrajitoare la biserica?
Sebianu întreabă: