| Alex1510Ro a întrebat:

As vrea sa stiu ce religie sunt mai exact!(chiar daca am fost botezat la o biserica ortodoxa). Sunt unul din acei oameni, care cred ca Allah, Dumnezeu, Buda, etc. Sunt UNUL, insa oamenii i-au diferentiat prin lumba si chip. La fel si religiile, eu cred ca toate religiile au fost una, insa oamenii au separat-o, insa toate religiile sunt la fel de corecte, insa la fel de gresite. Vreau sa stiu cum se numeste religia mea (am uitat cum). (Nu vreau predici despre religia cutare, sau atei sa ma converteasca in ateism, etc., VREAU DOAR NUMELE, SI-ATAT! va rog)

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Teosofie. Sau Bahai.

| RAY a răspuns:

Poate deist

| Mayhem666 a răspuns:

In primul rand, Buda se scrie Buddha, iar in al doilea rand, Buddha nu a fost un zeu, ci un om, si in al treilea rand budismul este singura religie care nu se bazeaza pe existenta unei zeitati. Inainte sa intrebi ceva, documenteaza-te!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Asa credeam si eu acum cativa ani.
Doar ca de curand am descoperit ca YHWH dumnezeul evreilor, crestinilor si musulmanilor a fost doar un impostor.

| VelaJohnny a răspuns:

Interconfensionist laughing (nu cred ca gasesti cuvantul asta in DEX)

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu poti fi convertit la ateism, deoarece ateismul inseamna (in sens larg) sa NU crezi in zeitati, iar ca sa fii convertit trebuie sa treci de la credinta intr-una sau mai multe zeitati la credinta in alte zeitati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alah, Dumnezeu, Buda și ce mai zici tu acolo nu sunt aceeași divinitate. Alah este un zeu corupt dintr-un zeu mesopotamian, Dumnezeu este o invenție a evreilor iar Buddha este un zeu antic care nu-ți mai zic de la ce provine că n-o să mă crezi. Creștinismul și islamismul sunt religii formate din legende și concepte antice care au fost furate și corupte, cert este că amândouă sunt folosite pentru a spăla oamenii pe creier.
Dacă ai fost botezat la biserică ortodoxă cred că este evident că ești ortodox.

| Idris a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai dovedeste ceea ce spui despre Allah. Crezi ca ar conta pentru cineva ceea ce crezi tu bazat doar pe ideile tale si pe o gandire dezaxata?

Lauda lui Allah care este mai presus de ceea ce spun si ii atribuie ei.

| Mihαi a răspuns:

Esti Crestin-Ortodox.

Întrebări recente