Daca exista bine, exista si rau, clar BIBLIA ne vorbeste de aceste lucruri, dar multe sunt venite din imaginatia bogata a celor ce stiu sa minta bine sau sa faca misto bine. In cazurile de fata nu pot decat sa spun sa-ti vezi de treaba si sa nu mai pleci urechia la tot folclorul. Incredete in Dumnezeu si El nu te va parasi niciodata.
Hai la culcare copii, puneti pampersii in caz de visati urat o sa face-ti pe voi.
Dar prietenul tau de unde stia de iele? S-a informat, asa ca mintea ii joaca feste, bravo ei.
Nu te-ai gandit niciodata de ce doar celor care au cunostinte sau idei despre ceva fenomene supranaturale li se intampla ceva supranatural?
Eu nu prea cred...si pana nu o sa mi se intample ceva nu o sa cred
O sa ti se intample daca iti hranesti subconstientul cu povesti din astea cretine.
Nu stiu ce sa mai cred bunica mea imi zice ca prin sat s.au mai intamplat cateva lucruri ciudat iar mama rade cand ii povestesc
Pare o poveste foarte bune pentru o carte,daca tu spui ca s-au intamplat, atunci e ciudat. Uneori putem sa auzim ceia ce credem ca e ceva, dar poate e altceva. Apropo de unde stie ca l-a vazut pe satana, stie cum arata de l-a recunoscut? Ati avut o zi proasta, doar nu credeti in fantasme iele...
Pai a zis ca a vazut ceva cu urat...cu coarne si dupa aia a spart oglinda.ce putea fi?
Nu stiu.Nu-mi vine in minte.
Sper sa mi se intample ca sa ma conving si eu dar in acelasi timp nu prea as vrea...cine stie ce mi s.o intampla )
Povestea ta e o prostie.Nu e nici interesanta, nici faina, nici infricosatoare, e doar prostie.Ai inventat asta.
Nu am inventat si nu e o poveste e ceea ce mi.au povestit ei aseara.cel putin la faza cu baba am fost si eu acolo cand a venit ala plangand
Nu serios nu e gluma nici mie nu prea imi vine sa cred
Eu am vorbit cu Satana 1 ora!
Am fumat ceva foarte tare si de calitate superioara!
In mod sigur acestea sunt ori farse, ori produsul imaginatiei lor. De exemplu, cel despre care spuneai ca s-a trezit in padure ( padurea fiind langa sat ), este posibil sa fie somnambul.
Nu e gluma...si mie mi.a venit sa rad la inceput eu tot nu cred... pana nu o sa mi se intample
Atunci foloseste-ti imaginatia.
Eu pana la urma vroiam sa stiu daca cineva a mai avut ceva intamplari asemanatoare sau macar ciudate
Eu am avut una, reala. Eram odata afara cu prietenii mei, ne-am urcat pe un copac sa luam corcoduse, era paman privat udneva intre blocuri , dupa ce am coborat dintr-o data a aparut un om din nicaieri (nu-l vazusem) si m-a lovit la spate cu o bota (ca si din desenele alea cu Fred & Barney). Asta era ciudat la mine ca nici nu l-am retinut pentru ca fugeam ca gainile speriate
... sper sa revin cu o proprie experienta
Eu am mai multe experiente decat crezi tu
Vroiam sa zic ca poate o sa mi se intample ''ceva'' desi nu cred...dar parca nu as crede ca m.au pacalit
Depinde cati ani ai.
16 si ei sunt cu 1 an mai mari ca mine
E clar ca de ce ti-au zis povestile astea
Sunt sigur ca nu m.au pacalit ei nu fac glume asa naspa nu stiu si at bunicamea de ce mi.ar mai fi spus? ea zice ca e mai bine sa crezi decat sa nu crezi...acu nu stiu ce sa mai cred numai cand ma gandesc la povestile alea ma apuca rasul dar nu stiu sunt sigur ca e un pic de adevar in ele
Draga/ul mea/e, las'ca nu-i rau daca ti-au zis povestile astea, doar ai avea ceva in plus, sa descrii mai bine un lucru intamplator
Iti datorez cosmarurile pe care le voi avea la noapte! pe langa ca s fata mai am si 12 ani!
Daca nu crezi nu are ce sa visezi dar nu uita ''between the world we see and the things we fear there is a world of possibilities''
Da. cam asa au ajuns unii atei convinsi sa o lase mai moale cu ateismul. din pacate in loc sa il caute pe Dumnezeu unii au devenit inchinatori la demoni. Asa s-au umplut inmultit in UK vanatorii de fantome (Ghost Hunters)
Mascariciul de satanica e totdeuna dispus sa ofere dovezi si putere chiar celor care le vor chiar cu primejduirea sufletului lor.
Many scientists who investigated the phenomenon also became converts. They included chemist and physicist William Crookes (1832–1919), evolutionary biologist Alfred Russel Wallace (1823–1913) and Nobel-laureate physiologist Charles Richet. Other prominent adherents included journalist and pacifist William T. Stead (1849–1912) and physician and author Arthur Conan Doyle (1859–1930).
Conan Doyle, who lost his son as a result of the war, was also a member of The Ghost Club. Founded in London in 1862, its focus was the scientific study of alleged paranormal activities in order to prove (or refute) the existence of paranormal phenomena. Famous members of the club have included Charles Dickens, Sir William Crookes, Sir William Fletcher Barrett and Harry Price.
E doar imaginatia voastra. Va speriati singuri. A si uite un sfat : mai treceti si voi din cand in cand pe la o Biserica si mai inchinativa si voi!
Ca l-a strigat posibil... eu stiu de la o matusa a prietenei celei mai bune [ ei sunt foarte credinciosi] ca atunci cand te striga cineva sa te iuti bine in jur sa fie un om ca daca nu e este Satana care incearca sa te i-a cu ea si cand te striga si ii spui "DA!" ii raspunzi ca mergi cu ea Sper ca te-am ajutat!
Asa stiam si eu ca trebuie sa raspunzi cu orice numai sa nu spui DA
Este foarte infricosatoare dar nu trebuie sa va fie frica de nimeni ..numai da dumnezeu trebuie sa va fie frica
Salut...eu cred in asa ceva dar, faza cu satan sa ti se arate in oglinda nu prea cred, si sunt multe povesti despre fantome si locuri bantuite da nu toate-s adevarate.