Daca exista bine, exista si rau, clar BIBLIA ne vorbeste de aceste lucruri, dar multe sunt venite din imaginatia bogata a celor ce stiu sa minta bine sau sa faca misto bine. In cazurile de fata nu pot decat sa spun sa-ti vezi de treaba si sa nu mai pleci urechia la tot folclorul. Incredete in Dumnezeu si El nu te va parasi niciodata.
Sunt sigur ca nu m.au pacalit ei nu fac glume asa naspa nu stiu si at bunicamea de ce mi.ar mai fi spus? ea zice ca e mai bine sa crezi decat sa nu crezi...acu nu stiu ce sa mai cred numai cand ma gandesc la povestile alea ma apuca rasul dar nu stiu sunt sigur ca e un pic de adevar in ele
Draga/ul mea/e, las'ca nu-i rau daca ti-au zis povestile astea, doar ai avea ceva in plus, sa descrii mai bine un lucru intamplator
Hai la culcare copii, puneti pampersii in caz de visati urat o sa face-ti pe voi.
Pare o poveste foarte bune pentru o carte,daca tu spui ca s-au intamplat, atunci e ciudat. Uneori putem sa auzim ceia ce credem ca e ceva, dar poate e altceva. Apropo de unde stie ca l-a vazut pe satana, stie cum arata de l-a recunoscut? Ati avut o zi proasta, doar nu credeti in fantasme iele...
Pai a zis ca a vazut ceva cu urat...cu coarne si dupa aia a spart oglinda.ce putea fi?
Salut...eu cred in asa ceva dar, faza cu satan sa ti se arate in oglinda nu prea cred, si sunt multe povesti despre fantome si locuri bantuite da nu toate-s adevarate.
DeProfundis99 întreabă: