Pace. Deci eu postez pe rețelele de socializare. Facebook, Instagram.
Problema este ca mama nu ma lasă să postez.
Eu sunt la început. Am mai vorbit dar sunt oameni și oameni.
Oamenii care cunosc dar nici nu vor sa audă. Oamenii care țin prea mult la religie.
Nu știu. Trebuie sa facem ceva pentru ca nu mai este mult.
Isus revine să-și ia mireasa curând, foarte curând.
Mie îmi e teamă când ma gândesc. Familia mea nu vrea. Știu despre pocăință de ani de zile dar nimic.
Îmi e teamă să nu se zică stop. Cunosc, am citit cazuri când Duhul a vorbit printr-un prooroc ca unii oameni nu mai au șansa. Oameni ca 20 de ani l-au respins pe Isus.
Vegheati.
Nu exista Dumnezeu sau Iisus. Chestia este ca un Dumnezeu nu ar permite la Preotii sau sa bea, la cei ce il venereaza sa ii faca sacrificii in numele Lui, sau sa omoare copiii cum faceau evreii acum peste 900-1000 de ani si ii sclaveau. Iehova(Dumnezeul evreilor nu exista). Iar Crestinismul a fost creat cu forta de evrei prin manipulare si minciuni, deci nici Crestinismul nu este o religie buna. Evreii/Crestinii/toate religiile corupte de dreapta sunt niste religii ale oamenilor cu FRICA de a trece prin viata si de A SE IMPUNE sau mai ales de a evolua SPIRITUAL. In plus evreii au mai spus minciuni enorme (Am vazut pe net cum o faceau) ca vindecandute singur, cu putere spirituala faci pact cu Diavolul). In descrierea Evreilor Diavolul face rau prin oamenii lui. Evreii fac rau prin acte de terorism si crime(Islamistii lui iehova si musulmanii lui allah), iar de fapt Iehova este un Diavol, si l-au numit ca lucifer ca fiind Diavol pentru a nu ne da seama ca Iehova era descris ca raul intruchipat cand spuneau tot ce este gresit si dadeau vina pe Zeii Egiptului/Sumerului. Au patat termenul de diavol incorect(De fapt Diavol este Acuzator si Lucifer inseamna lumina/perfectiune=cel ce acuza raul) fiindca nimeni nu poate sa nu acuze pe Evreii lui Dumnezeu(Iehova, allah, pe crestini, etc). Eu am observat aceasta asemanare a lui Iehova ca fiind raul pur(Diavolul descris chiar de evrei) din vina Evreiilor care faceau rau si erau chiar ei cei rai. Zeii nu sunt rai. Am vazut pe net ca Zeii ar fi extraterestrii de pe Nibiru, dar nu stiu daca este adevarat. Daca este adevarat ca sunt extraterestrii, cu siguranta Dumnezeul venerat de religiile de dreapta nu exista si este un fals si un lucru inventat de niste betivi.
Domnul să te binecuvânteze, pe tine și pe familia ta!
Toți oamenii sunt chemați de Dumnezeu, dar nu toți raspund chemării Sale.
Puțini evrei au acceptat pe Mântuitorul; cu cât mai puțin cei dintre neamuri.
Totii romanii, draga LOVW, cunosc foarte bine ce sustin bisericile evanghelice, adica baptistii, crestinii dupa evanghelie si penticostalii. Dar in bisecile evanghelice am vazut aceleasi pacate firesti care se fac si in lume, iar in plus am vazut pacate mult mai grave. Orice problema serioasa din biserica e trecuta cu vederea, in schimb sunt combatute probleme imaginare. Prin cerinta ca tot ce se face sa incurajeze, se obtine ca fratii sa se minta unul pe altul. Esential mi se pare faptul ca bisericile evanghelice se bazeaza pe o inselatorie, pe ideea ca lumea este veche de cateva mii de ani. Multi oameni isi dau seama ca sunt supusi unor tehnici de manipulare, si pleaca la timp. Eu din pacate nu am foast asa destept, si cu greu am scapat din mecanismele lor de manipulare. Dar nu ai grija, se vor gasi mereu credinciosi care sa sustina bisericile evanghelice.
Îmi pare rău de situația acea dar copiii lui Dumnezeu nu păcătuiesc continuu, probabil că biserica pe care ai observat-o tu nu sunt oameni cu adevărat născuți din nou sau pur și simplu acea biserică e plină de oameni nenăscuți din nou. În adevăr, aceia chiar păcătuiesc. Oricum, nu doresc să încep o discuție lungă despre acest subiect fiindcă nu se merită.
Dumnezeu e doar o inventie. Isus a fost un sectant schizofrenic. Restu-i poezie...
Asa ca lasa propovaduirea povestilor cu spiridusi si fa ceva util cu viata ra.
Omul e liber sa-si aleaga calea si daca Dumnezeu il lasa de ce va bagati voi ca musca la rahat in viata oamenilor? In Romania nu este nevoie de propovaduire fiindca oricine este interesat isi poate procura cu usurinta o Biblie si sa citeasca. In plus Dumnezeu vrea ca oamenii sa-l caute nu sa fie bagat pe gat cu forta de catre altii cum fac neoprotestantii cu copiii lor.
Uite cum cred eu :
1)Lumea este a lui Dumnezeu nu a noastra, asa ca nu noi trebuie sa avem grija de ea - Dumnezeu stie pe cine salveaza si pe cine nu
2)Eu nu fac parte din nici o religie pentru ca nu am gasit nici una care sa respecte invatatura crestina asa ca biserica e familia mea
3)Cine face parte dintr-o biserica, sa se straduiasca sa mentina macar un minim de sfintenie la fratii lui, iar daca cineva greseste repetat sa fie dat afara. Nu am vazut o astfel de atitudine in nici o biserica din cele pe care le stiu, asa ca ar fi foarte bine ca Evanghelia sa fie propovaduita dar numai dupa ce biserica (fiecare credincios in parte) este un exemplu de sfintenie, in caz contrar cei care propovaduiesc nu au credibilitate si in loc de lauda aduc un deserviciu lui Dumnezeu, neincredere in ceea ce se numeste comportare crestina
In alta ordine de idei, tu ai vazut cat de putini sunt interesati cu adevarat de credinta? Majoritatea au intrat numai ca sa bruieze discutiile si sa-si bata joc de oameni asa dupa cum i-a invatat stapanul lor. Mai sunt cativa care au intrat sa-si propovaduiasca dogma, cu scopul sa mai faca un enorias doi pentru ca asa i-a invatat stapanul, iar restul (asta daca a mai ramas vreun rest) vor intr-adevar sa afle adevarul. In tot ceea ce am scris nu am facut referire la nici o persoana, pur si simplu mi-am spus parerea
Buna Ziua. Dumnezeu nu exista(Cel putin nu este un dumnezeu al Islamistilor/Evreilor/Crestinilor/etc). Evreii si toate religiile de dreapta sunt cacaturi in ploaie. In primul rand, Iisus a fost fictiune. A fost inventat de evrei, ca Evreii sa ii aiba pe crestini ca slugi. Evreii au impus toate religiile de dreapta, iar ei l-au inventat pe Dumnezeul lor (Iehova) si Islamistii fac sacrificii crude(SI ei cred ca sunt evrei), Musulmanii omoara pe cei care nu se inchina lui Alaah, iar crestinii sunt sclavii lor fiindca cred in dumnezeii lor de dreapta. Dumnezeul Crestin este inventia Evreiilor(Musulmanii, Islamistii, Isrelitii, etc). Nu exista Dumnezeul venerat de nici o religie de dreapta. De ce ar cere un Dumnezeu sacrificii umane? Fiindca Evreii si-au inventat propiul Dumnezeu, o fictiune de Zeu, ca sa aiba o scuza, de exemplu: "Daca nu sacrificam pe acei oameni, Iehova sustinea ca va veni apocalipsa" si tot felul de prostii. De ce ne omoara? Pentru a ramane ei singuri cu averile lor. Nu ne omoara, dar ne sclavesc pana murim, si ne omoara prin sacrificii unii cate unii. De ce sa te sinucizi pentru Dumnezeul Evreu Alaah/Iehova? Pentru ca este un plan al evreiilor de a distruge orice urma de adevar. De ce au existat religii pagane, care erau pasnice, mai vechi de cat orice religie? Pentru ca nu existau conflicte. De ce nu existau conflicte? Pentru ca nu exista oameni(Care mai tarziu sa fie evreii) prea bogati si rai mai ales avari care sa ii ucida pe cei saraci pentru a sta ei in siguranta unei bogatii mari.
Bossa100000 întreabă: