| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Azi este Sf Dumitru și am auzit ca este mare păcat sa faci curat sa speli sau sa faci baie. Este adevărat? Chiar se întâmplă ceva rau dacă faci una din aceste fapte? Eu de exemplu azi as vrea sa bag niște rufe la spălat și sa fac ordine prin casa, fac aproape în fiecare zi ca îmi place curățenia și ordinea. Ieri și alaltăieri nu am avut timp sa fac mare lucru ca am lucrat 12 ore la job. Voi ce părere aveți, chiar este adevarat?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Astea sunt motive ale bisericii sa faca oamenii sa nu munceasca in aceste zile sa aiba clienti la slujbe

| Wordofthat999999 explică (pentru suntserios):

Pai întocmai, e fără sens ca trebuie sa stai jegos doua zile ca e păcat sa faci baie, ceea ce mi se pare absurd. Sau sa speli niște haine poate îți trebuie la munca, noi nu avem viata de sfinți, atata timp cât nu faci rau, nu furi etc. Dar ca să nu speli... e fără sens.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu este adevărat. 2. Nu se întâmplă nimic rău, chiar și din mootivul că nu există legătură cauzală și de nici o culoare dintre sărbătorirea acestui sfânt și acțiunea ta de a face ordine în jurul tău. Dar este adevărat că este bine să ai niște zile dedicate celor spirituale, asta pentru liniștea ta. Iar în acele zile să nu ai alte griji.

| relian a răspuns:

Nu te lua dupa ce spun cei religiosi, sa te speli, sa faci curat nu-i rau in nici intr-o zi, ba e f bine.
Alea is povesti religioase, chiar religiosi incalca aceste reguli sau c e or mai fi la ei, asa ca tu daca nici nu esti asa fanatica religios, nu vad ce asculti la indivizii astia cu biserica.

In biblie nu scrie nicaeri ca e pacat sau ce balarii spun ac este ramuri religioase, ortodocsii, catolicii si care or mai fi.
Ar fi pacat sau rau daca ai sta jegoasa laughing

| Mayhem666 a răspuns:

E mare prostie. Fa ce ai de facut, si cel mai important, fa baie, nu sta cu jegul pe tine. Igiena corporala e foarte importanta.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Biblia spune: 6 zile da lucrezi iar a 7-s este ziua de odihnă.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Esti crestina? De ce te ingrijorezi pentru niste barfe si superstitii care nu au nicio legatura cu invatatura crestina? Nu te opreste nimeni sa faci curat sau sa-ti faci baie, mai ales ca n-ai avut timp fiind muncita rau la jobul de 12 h!

| vodami92 a răspuns:

E o prostie! mai bine faci ce ai de facut!