Buna
Fiecare este liber sa traiasca in ce religie doreste el..nu judecam pentru a nu fi judecati...
Fiecare are credinta lui..pana la urma, si ateii sunt oameni si cred ca asta conteaza cel mai mult.
O zi frumoasa sa ai
Oameni care au ales sa nu mearga dupa turma manipulata de popi. Ei au citit Biblia si si-au dat seama ce aberatii sunt scrise acolo, in timp ce asa- zisii crestini nu au citit-o si pretind ca il cunosc pe Dzeu.
Find ateu ce as putea spune, am cunoscut ceva persoane atee sunt (suntem) persoane normale, singura mare diferenta e ca fara dovezi nu ai ce discuta cu ei, imi amintesc prima conversatie reala cu un ateu fara dovezi nu ma credea si facea foarte bine ma bucur de asta, e greu sa fi ateu dar mai greu e sa accepti realitatea, poate e mai usor sa fugi de realitate ca exemplu pupi moaste manci un mic si o bere si il votezi pe ponta in loc sa faci naibi ceva pentru viitorul tau si al copiilor tai
In mod normal nu ar trebui sa judecam oamenii dupa felul cum gandesc, ci dupa fapte.
Avem libertatea de gandi, de a ne exprima gandurile.Vom fi judecati oricum indiferent daca suntem crediciosi sau atei, pentru ca religia este si va fi un subiec delicat.
Baieti buni in principiu, pacat de sufletul lor...
Mi-ar placea sa cred ca sunt persoane INCA aflate in cautare, necantonate in falsa "siguranta" oferita de propriul lor orgoliu.
In general sunt oameni rationali, bine informati, si curajosi. E nevoie si de curaj pentru asa ceva, pentru ca nu e usor sa rezisti in fata presiunilor majoritatii religioase, si sa iti mentii parerea ta. Trebuie sa fii foarte sigur pe tine si pe lucrurile pe care te bazezi.
) De ce sunt rai cu tine? Ce le-ai facut? Eu sunt Ateu si nu sunt rau cu tine. )
Hmmm! De cand fac parte din aceasta comunitate, am intalnit mereu aceasta intrebare. Si de fiecare data dadeam acelasi raspuns: "ii consider niste oi ratacite!"
Dar am ajuns la concluzia ca ma inselam! Ateii sunt niste persoane rationale si...libere. Nu le e teama sa isi spuna punctul de vedere. Au un mod de gandire interesant si foarte logic. La orice afirmatie au un argument puternic.
Dar un aspect mi-l voi mentine mereu! Orice le-ai spune, mereu te vor contrazice si o vor tine pe-a lor.
Good night! ^_^
Ai nu zau, crestinii fiind aia care orice le-ai spune te asculta si spun ca s-ar putea sa ai dreptate. Soto.
Exista tot felul de crestini! Cei indocrinati total, care o tine pe-a lor, si cei care sunt deschisi la noi informatii si accepta si parerea ta. Eu ma aflu in a doua categorie. P.S. Soto e un fel de mancare cumva?
TheMechanix a fost sarcastic, dupa parerea mea.
Nu esti normal , alta data scrie jos ca estu sarcastic, ca lumea chiar crede ce zici
Hastag? am mai auzit nu stiu unde dar ce reprezinta?
Alta chestie "inteligenta" iesita de acolo , tipic
Pe om il iubesti.Cu pacatul este problema.Nu avem de ce sa omoram atei sau sa ii uram, si ei sunt copiii Lui Dumnezeu.Dezbaterile de tipul crestinism-ateism sunt cu totul o alta poveste.
In primul rand ca sa fii ateu trebuie sa fii inteligent, De ex Stephen Hawhing spune ca Dzeu nu exista si crestini cu mai putina inteligenta zic ca exista, eu ma i-au dupa oameni inteligenti si se m-ai pun si intrebari si nu sunt raspunsuri, nu ca as fi un rom si as nega ceva bun ( dzeu) Dar adevaru ca Dzeu nu exista pentru ca nu sunt suficiente dovezi pentru a dovezi ca exista, si religia manipuleaza oameni la fel si banu, don't kiss the ***, or *** kill you