Sunt niste cuvinte pe care le am in memorie. Si sunt printre cele mai dorite, pentru ca arata ca Hristos are puterea de a ierta pacatele.
"Osteneala si impovararea" sunt pacatele, mai mari sau mai mici; "va voi odihni..." este gestul suprem al Mantuitorului, acela de a iertarta/mantui pacatele facute de om cu voia sau fara voia lui.
Nu simt nimic, pentru ca nu vad cum un om care a trait acum 2000 de ani si pe care nu-l cunosc absolut deloc ma poate ajuta.
Trebuia sa simt ceva? mantuitorul asta pare ca are pensiune si isi face reclama.
Voma. Fiecare carte in care este scris ce-ai spus tu acum(si am citit eu din ea) e acum verde.
"El e visteria tuturor bunatatilor!"
Poate bunaciunilor ai vrut sa zici.
La El e toata bogatia cea nestricata.Toata bunatatea de la El vine.
Inteleg ca are o batista cu, cloroform ca sa ne adoarma. Glumesc bineinteles!
In cel mai,, spiritual'' mod posibil din acest citat inteleg sa meditam asupra lucrurilor bune pentru a ne calma si a ne recupera optimismul...sau sa mergem la psiholog.
Da crezi asta pentru ca spun adevarul. Iisus a spus ca vom fi defaimati pentru numele Lui!
Cu noi este Dumnezeu!
Ce simntiti voi cand cu fiecare pacat il crucificati pe isus? ba maxim de ce sunteti asa rai, barfiitori voi crestini de ce trebuie sa faceti rau?
nu exagerez deloc
baby_4423 întreabă: