anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in oameni posedati de d....sau nu este adevarat?

30 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Posedati de "d"? Nu, nu cred.

| danut a răspuns:

Bine inteles ca sunt oameni posedati. Un bun psihiatru stie sa faca diferenta dintre un bolnav mintal si un posedat dar nu v-a spune niciodata care este unul si celalalt pentru a nu cadea in ridicol. In special in tarile subdezvoltate se manifesta posedarea deoarece sunt si multe practici vrajitoresti. In speta un om care are perioade in care are un comportament normal si isi da seama de starea lui apoi are perioade in care ajunge sa se automutileze sau ceva asemenator este un om posedat.

NOname
| NOname a răspuns:

Cred în oameni bolnavi psihic (schizofrenici); cu o autosugestie şi imaginaţie bogată sau nişte simpli escroci sau cerşetori de atenţie (care doar joacă teatru).

| Nelyu17 a răspuns (pentru NOname):

Nu stiu ce sa cred, dar as vrea sa fie adevarat ce spui tu!

| relian a răspuns:

Or fi cine mai stie. Daca exista foarte multi oameni posedati de Dzeu de ce n-ar fi si unia posedati de Rivalul lui Dzeu nu? Fiecare din ei cauta sasi adune cit mai multi adepti, ostasi in jurul sau.Tu din care tabara faci parte? De cine esti posedat?

| Nelyu17 a răspuns (pentru relian):

P/t mine e evident.

| Mădă0611 a răspuns:

Salut!
Nu exista demoni, asa cum nu exista ingeri, deci nu ai de cine sa fii posedat.
Nu te-ai intrebat niciodata de ce doar cei care cred in asa ceva sunt "posedati"?

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu este adevarat.:-

| Exilee a răspuns:

Din nefericire da. Odata ce demonii pun stapanire pe trupul cuiva, individul incepe sa vorbeasca-n aramaica ( ebraica veche), greaca, latina etc...
Doamne fereste!

| Nelyu17 a răspuns (pentru Exilee):

Doamne Fereste

| Thunderstruck a răspuns (pentru Exilee):

Te rog sa-mi spui cum pot deveni posedat de demoni, sincer, prefer sa fiu posedat pe o anumita perioada, decat sa ard o eterniate in iad, si nu glumesc. Sunt dispus sa fiu posedat, pentru a-mi demonstra ca exista asa ceva. Daca nu, imi mentin in continuare convingerile.

| Kalla a răspuns (pentru Thunderstruck):

Thor...sigur.Si tu ce argumente ne dai ca sa credem in asa ceva? Inafara de o legenda nu este nimic altceva care sa demonstreze existenta lui Thor. Dumnezeu are demoni,sfinti,milioane de oameni care spun ca au vazut pe Dumnezeu sau altceva ce are legatura cu El, biserici, minuni, miracole, 33 la suta din planeta care crede in El. Avem foarte multe persoane care pot dovedi.

| anonim_4396 explică (pentru Exilee):

Sunt posedat, de ce nu vorbesc în aramaică? rolling on the floor Eu mă pricep să fac growling, sunt posedat de satana? https://en.wikipedia.org/wiki/Death_growl
De unde-ți vin ideile astea?

| Thunderstruck a răspuns (pentru Kalla):

Ce legatura are raspunsul tau cu al meu?

| sammie a răspuns (pentru Exilee):

Se vede că te-ai uitat numai la filme horror la care scria ( Based on a true story ).

| greyhound a răspuns:

Sigur ca exista oameni posedati; ai vazut vreodata baba posedata de la OTV?

| anonim_4396 explică (pentru greyhound):

Și tu crezi asta? Baba aia era bolnavă psihic.Bine că a închis canalul ăla, vă spala creierul de tot.

| DarkBlood32 a răspuns:

Puţin. laughing

| gingergirl1 a răspuns:

Da :s Si am si exemplu, matusa mea, e bolnava psihic(sau era, schizofrenica). Vaii de capul meu prin ce temeri si nervi am trecut eu atunci! Sti...eu stau la bunicii mei(cu scoala si etc,poveste lungawinking si ea si ceilalti,si stateam cu ea in casa! O auzeam cum vorbea singura in camera,si injura,isi batea copiii,ea credea ca mama mea era amanta sotului ei(care e unchiul meu,si fratele mameistraight face si nu o suporta pe mama! Ii era frica sa isi lase copii afara sa nu i fure cineva! Si foarte multe aberatii,pentru mine asta inseama sa fi posedat! Pentru ca, nu stiu daca am auzit eu aiurea dar totusi! Era odata la ea in camera(de fapt o auzeam la usa penteu ca vorbea tare) si vorbea singura si am auzit o voce groasa de barbat, si era SINGURA in camera! Off, multumesc Domnului ca s-a facut bine acum, imi era teama de ea! Acum e bine, isi ia medicamentele si etc dar sincera sa fiu eu cred ca numai cel rau putea sa fie acolo cu ea si ii dadea ganduri necurate! E poveste mai lunga si asa am zis lucruri mai "de familie" pe aici
.

| Nelyu17 a răspuns (pentru gingergirl1):

Bunica ta era si bolnava si posedata?

| gingergirl1 a răspuns (pentru Nelyu17):

Mătuşa mea măă laughing

| Nelyu17 a răspuns (pentru gingergirl1):

Mdaa..imi inchipui ce vesel petreceai vremea cu ea big grin laughing

| Scarbo a răspuns:

Li se pare ca sunt posedati, dar nu sunt, de cele mai multe ori o boala psihica ce iti creeaza iluzii : schizofrenia.

| Aiwendil a răspuns:

Desigur.Dumnezeu i-a creat pe ingeri, arhangheli, serafimni etc.Demonii exista pentru ca sunt ingerii sau serafimi care au cazut in pacat.Iar din trufie multi doresc sa fie mai grozav decat celalalt si sa arate ce pot, care e mai puternic, mai rau.Si una dintre aceste lucruri e posedarea unui om.Desi,ghinionistii care sunt posedati, de obicei sunt slabi de ingeri si nu cred in Dumnezeu.

| AwaZoh98 a răspuns:

Da, cred, deoarece exista! happy

| Thunderstruck a răspuns (pentru AwaZoh98):

Ce argument plauzibil. Felicitari, meriti un premiu.Sau un os.

| AwaZoh98 a răspuns (pentru Thunderstruck):

Ce raspunsuri sarcastice si de prost-gust ai, Thunderstruck!
Mai bine informeaza-te si apoi comenteaza! straight face
E un demers benefic atat pentru tine, cat si pentru cei din jur! laughing

| Thunderstruck a răspuns (pentru AwaZoh98):

In legatura cu ce sa ma informez?

| Rockefeller a răspuns:

Nu cred, aia-s doar plecati de acasa

| Essencest11 a răspuns:

Iti este frica sa tastezi ''diavol''?
in topic: Nu, nu cred deoarece nu exista!