anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cu toții zicem că trăim în civilizație dar am văzut recent niște clipuri pe un site (nu dau nume) cu niste decapitări reale, de fapt sunt video mult mai sângeroase. De ce a fost făcut acel site și de ce aia omoară oameni cu sânge rece și filmează? Unde e poliția în cazul dat? O fac pentru religie? Eu cred că e o mare prostie. Cu ce au greșit oamenii aia pentru a merita așa moarte?
Scuzați categoria... apropo eu sunt contra religiei, sorry

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu cat tara e mai religioasa cu atat civilizatia e mai putin prezenta. Noi traim in civilizatie, pe aia pe care i-a vazut tu acolo nu traiesc in civilizatie. Ei omoara femei pentru ca nu poarta batic pe cap in numele religie. Asta nu e civilizatie

| Alex980078 a răspuns (pentru suntserios):

Am observat că vorbesc spaniola, chestia asta se întâmplă în cartele...dar îmi place cum gândești de aceea ți-am dat funda

| Alex980078 a răspuns (pentru suntserios):

Carteluri...scuze dar nu m-am întâlnit cu acest cuvânt de multe ori

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Noi traim in civilizatie, pe aia pe care i-a vazut tu acolo nu traiesc in civilizatie.

America creștina si civilizata a omorât câteva milioane de persoane in Irak, Siria, Vietnam,numai vorbesc de cele doua americi, Australia,africa,asia care au fost decimate pentru petrol,aur,cauciuc,sclavi dar suntem civilizati, cele doua razboaie mondiale, genocidul asupra evreilor, rusilor, popoarele civilizate omoara milioane nu cateva persoane asta e diferența

| RAY a răspuns:

China comunista e probabil cea mai ateista tara. Oare e mai civilizata decat o tara ceva mai religioasa precum Italia, Elvetia? Categoric china e mult mai pașnică și civilizata ca Italia, nu exista clanuri de mafioți, hoți, corupți și încă care sunt în Italia, China e mult mai Sfânta ca Italia, Elveția e o tara neutră cu multe civilizați care trăiesc împreună dar cu mulți atei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poliția unde? Care este cazul dat? Trăim în civilizație, cine? Sunt zone înafara legii. Dacă te revolți, ce rezolvi?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

În Arabia Saudită pedeapsa cu moartea încă se mai practică la nivel instituționalizat, de obicei prin decapitare sau spânzurare. Nu e ceva ce ține de religie, în China, care e stat ateu, încă se mai practică. La fel și în S.U.A. și Japonia. Singura țară din Europa care mai păstrează pedeapsa cu moartea e Belarus, dar doar pentru situații deosebit de grave (terorism, genocid, asasinat, înaltă trădare).

| IComeNuts a răspuns:

Posibil ca ei sa omoare in numele religiei. Posibil ca ei sa fi facut parte din anumite carteluri si sa isi fi omorat concurenta.
Daca nu dai numele site-ului, imi imaginez ca este un domeniu dubios, si iti recomand sa nu mai intri pe astfel de site-uri

| Alex980078 a răspuns (pentru IComeNuts):

Watchpeopledie.tv
Am dat la categoria cartel și am rămas șocat. Acest site are tot felul de videoclipuri reale, la început m-am putut uita fara sa fiu înregistrat apoi mi-a cerut înregistrare. Am căutat un clip dintr-un video de pe YouTube și așa am dat de el

| RAY a răspuns (pentru Alex980078):

Uita-te la ce faceau americani in irak cu civili
Cel puţin 500.000 de persoane au murit în Irak, Afganistan şi Pakistan de la declanşarea de către SUA a 'războiului împotriva terorismului' după atentatele de la 11 septembrie 2001, arată un raport al Institutului Watson pentru relaţii internaţionale al Universităţii Brown

Raportul, prezentat joi, indică un bilanţ de 480.000-507.000 morţi, dar atrage atenţia că numărul real al victimelor ar putea fi mai ridicat.

Acest nou bilanţ 'arată o creştere de 110.000 (victime) faţă de cel precedent', dat publicităţii în august 2016.

'Chiar dacă războiul împotriva terorismului este adesea neglijat de opinia publică, de presa şi de aleşii americani, creşterea numărului de morţi dovedeşte că, departe de a se reduce, acest război rămâne intens', adaugă raportul.

Bilanţul include victimele din rândul civililor, insurgenţilor, poliţiei şi forţelor de securitate locale, precum şi al militarilor americani şi din forţele aliate.

Irakul furnizează cel mai mare număr de civili ucişi (între 182.272 şi 204.575), urmat de Afganistan (38.480) şi de Pakistan (23.372).

Aproape 7.000 de militari americani şi-au pierdut viaţa în Irak şi în Afganistan.

'S-ar putea să nu cunoaştem niciodată bilanţul direct al acestor războaie', afirmă totuşi autoarea raportului, Neta Crawford, pentru că multe victime înregistrate drept combatanţi ar putea fi de fapt civili sau pentru că victimele civile nu au fost contabilizate deocamdată.

'Spre exemplu, e posibil ca zeci de mii de civili să fi murit în timpul preluării controlului (de către armata irakiană şi aliaţii săi) la Mosul şi în alte oraşe controlate de gruparea Stat Islamic, dar trupurile să nu fi fost încă descoperite', a explicat ea.

Bilanţul nu include nici victimele indirecte ale conflictului, cum sunt cei decedaţi din cauza unor boli sau a lipsei de infrastructuri.

Google News icon Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News