| AlexAlxAlex a întrebat:

Salut, cum ati convige un ateu ca exista Dumnezeu? Ce i-ati spune?

36 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Nu as incerca sa il conving in vreun fel, ci m-as ruga, dupa putere, lui Dumnezeu pentru cel ateu.

| Osax a răspuns:

Eu nu cred că în adâncul lui nu crede.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Ania,nu erai agnostica,atee,erai crestina cu numele iar la greu ai trecut pe rugaciuni,asa fac crestini,mai ales de craciun, paste,asa ingerasi devin ei, de ce ai ales fix religia aia,de ce nu ai ales islamul sau iudaismul sau budismul,hinduismul,pentru ca erai crestina Ania, dar cu numele, daca erai agnostica nu aveai o credinta, romanul nu stie ce e ateismul, vorbim de un popor cu cel putin 10000 de ani in urma europei de vest

| RAY a răspuns:

Daca se uita in jurul lui la crestini iti da seama clar

| doctorandus a răspuns (pentru bettybetty):

Ca unul care a studiat etică la facultate, pot să vă spun că Biblia și Coranul nu au mare legătură cu disciplina universitară numită etică. Biblia este atât de nesemnificativă în materie de etică încât Adrian Miroiu și Valentin Mureșan nu au menționat-o la cursuri, nici măcar pentru a o combate.

| Pocait01 a răspuns:

Nu convingi un om să creadă. Nu scrie nicăieri în Biblie că trebuie să faci asta. Credința oricum vine de la Dumnezeu dacă omul Îl caută pe Dumnezeu("oricare ar fi El"). Pavel a zis: "Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească,"
Ca adevărați creștini trebuie să aducem vestea bună și oamenilor care resping orice religie.