Apuca-te si scrie pe TPU si compara tot ce stii si probabil ca exista si te vei vindeca. Trateaza orice la modul cel mai general din punct de vedere existential. Omul se vindeca singur prin mecanismele proprii de vindecare folosind propriile enzime si celule pentru vindecare. De aceea si la nivel sufletesc sau mintal omul se vindeca singur. Este necesar un efort cognitiv de comparare din partea omului in cauza in permanenta la fel de mult ca hranirea si alimentarea regulata cu alimente si apa. Medicamentele sunt doar auxiliare si nu intervin in mod direct in procesul de vindecare. Pur si simplu citind ce au scris altii nu este suficient. E nevoie de compararea la modul cel mai general a propriilor cunostinte si nu a cunostintelor altora. Nu exista o metoda generala de meditare valabila pentru toti oamenii pentru ca oamenii sunt diferiti avand ADN-uri diferite si se afla in situatii diferite.
Eu ma refer cu energia soarelui. Cand ma pun intr-un loc cu liniste enroma si meditez. In timp ce adorm ma fixez sa raman treaz si ajung in stare de transa. Apoi ii coordonez la subconstient ce sa faca. Fiindca creierul coordoneaza vindecarea eu pot de exemplu trimite mai multe celule si enzime la o rana sau intoxicatie. Sau pot face ca campul meu electric sa dea foc obiectelor fiindca electronii pot da foc cand sunt puternici si agitati si multe altele.
Am impresia ca glumesti.
Meditatiile sunt bune, problema este LA CE ANUME MEDITEZI? Daca nu ai inteles bine invatatura dupa care vrei sa-ti traiesti viata nu ai la ce medita. A medita la cantecul greierului este cel mai prostesc mod de a pierde timpul