Da,asa ne-a zis profa de religie.Este semnul coarnelor de drac pe care il arata rokerii, iar muzica rock se presupune a fi muzica diavoleasca.
Terra se invarteste in jurul axei sale cu o viteza de cca. 1600km./h.La o viteza de 160km/h, de exemplu, ziua si noaptea pe pamant ar fi de 10 ori mai lungi, puterea solara a unei singure zile ar carboniza intreaga flora, iar frigul unei singure nopti ar ingheta orice forma de viata.
Soarele are la suprafata lui o temperatura de 6000 grade C. Orice forma de viata pe pamant ar ingheta daca emanatia de caldura ar scadea putin, iar daca ea ar creste cat de putin totul s-ar carboniza.
Axa pamantului este inclinata intr-un unghi de 23 grade.Aceasta inclinatie cauzeaza anotimpurile, daca ea n-ar exista, ceata oceanica ar inainta spre nord si spre sud si ar cread continente de gheata.
Distanta dintre pamant si luna este de 384000 km.La o distanta mai mica, influenta lunii asupra fluxului si refluxului ar fi atat de mare, incat toate continentele ar fi inundate de doua ori pe zi.
Coincidenta?
citeste biblia.
Universul fiind atat de mare, probabil infinit, sunt infinite sanse sa mai fie undeva in univers cateva planete de genu asta care sustin forma de viata.
E semnul coarnelor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sign_of_the_horns
Vezi pe acolo ce simbolizează, în ziua de azi cred că are legătură cu rock-ul și mulți cred că are legătură cu satanismul, deși mi se pare o prostie chestia asta.