| Legion7X a întrebat:

Salut

Dacă într-o zi să zicem prin absurd ar coborâ pe pământ în fața oamenilor o navă extraterestră cu niște ființe străine ar cădea religia?
Sau fiind o afacere ai fi dezvoltate alte teorii pentru a nu pierde controlul oamenilor?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Nu cred ca s-ar pierde religia din atat. Existenta extraterestrilor nu exclude existenta lui Dumnezeu.

7 răspunsuri:
| danut a răspuns:

In CURAND vor aparea mai multi EXTRATERESTRI dar religia NU VA CADEA ci se va INTARI deoarece extraterestri vor spune ca vin de la Dumnezeu. Curand, foarte curand.

| T0T a răspuns:

Nu are nicio treabă Dumnezeu și religia cu viața extraterestră, numai că unora le e frică de necunoscut. Cred că cei mai fericiți ar fi ăia cu extratereștri, elohimi sau cum se numesc. laughing

| oprescudorin11 a răspuns:

Nu incerc acum sa definesc Religia, cred ca este indefinibila.Cu 'logica umana'.
Dar pot afirma niste evidente: ca exista de zeci de milenii, nu stau sa calculez, astea le gasesti in tratate, de -a lungul timpului!
Religia nu va disparea, asa cum incearca cativa ( ma refer la statistica umana!), cu voce mai TARE, care au motivele lor de a nega si jutitia divina, si balmajeala de justitie umana!
Eu nu-i pot acuza ca, in fapt ei ar fi spalati pe creier, caci as recunoaste ca ar fi inconstienti si ar reprezenta raul -raurilor!
Pe de alta parte, daca ar ateriza si acum extraterestrii, avand in vedere ca tot Universul a fost Creiat de Dumnezeu, nu m-ar mira, poate ca s-au mai petrecut in mii de milioane de ani, lumea e infinita, daca exista timpul, si spatiul, cum il percepem!
Nimic nou sub soare!
Si extraterestrii fac parte din LUMEA LUI DUMNEZEU!
Poate deja conlocuim si nu stiti! Deci nu are nimic in a contrazice Religia, decat alea aparute pe vapor, culte, neoprotestantism sau orice este in afara ORTODOXIEI ORIGINALE!

| xerxes1 a răspuns:

Daca prin absurd o nava extraterestra filmeaza cum decurge o taiere de porc pe meleagurile mioritice, o sa dispara pentru urmatorii 3000 de ani, lasandu-ne sa evoluam in pace.

https://youtu.be/gRcmNyrrZpE?t=99

| Mclaren12 a răspuns:

Nu ar cădea religia, "ar cădea" creștinismul și islamismul, dar n-o să cadă pentru că adepții acestor două programe sunt prea spălați pe creier ca să realizeze ce dogme urmează.

| Samariteanul a răspuns:

Eu cred ca a doua varianta ar fi mai apropiata de realitate.

| FaraNume1245 a răspuns:

Cel mai probabil ar fi dezvoltate alte teorii.