| Nadishome a întrebat:

Salut!
Dacă nu am reușit sa ajung sa ma spovedesc inainte de Paște și as vrea sa ma spovedesc săptămâna viitoare, are ceva? Adica are ceva faptul ca nu am intrat in Paște "curata" spiritual? Am tot amânat, am zis: "lasa ca ma duc eu săptămâna viitoare", și uite asa a trecut, dar asta doar dintr-o singura teamă, aceasta fiind că o să izbucnesc în plansete, nu ma simt deloc bine spiritual, ci doar o mare păcătoasă și mi rușine sa plâng în fata duhovnicului meu. Ma tot rog la Bunul Dumnezeu pentru răbdare, putere, sănătate, familie, pentru o buna învățătură la scoala, dar parca chiar nu ma asculta, sau mi se pare? O vad pe bunica mea plina de diverse dureri, abia ieșită din spital, ma rog in fiecare zi pentru ea, dar arata tot mai rău. Mama parca nu mai e mama, e tot mai distantata fata de mine si de bunica mea, parca nu ii pasa de nimic si asta imi da impresia ca doar eu mai am vointa sa o ajut pe bunica mea. De ce rânduiește Dumnezeu ca oamenii sa sufere in durere? Caci pe mine ma doare mai tare de bunica decat de mama. Nu știu ce fac greșit, vreau sa ma apropii de Dumnezeu, caci in astfel de situații doar El te mai ajuta.