anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un criminal a omorat multi oameni si dintrodata devine credincios si isi cere iertare poate ajunge in rai?

Răspuns Câştigător
| Sorinutsu a răspuns:

Salut, da, dupa parera mea ajunge, daca citesti biblia, vei descoperi multe acolo, de exemplu pilda cu fiul ratacitor, este un exemplu foarte bun, cred ca ti-am fost de ajutor
O zi buna!

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ascultati parabola: Sara era o adolescenta draguta, inteligenta si fericita in varsta de 15 ani. Sara era evreica, fusese crescuta intr-o familie evreiasca in spiritul credintelor si invataturilor iudaice. Ea il iubea pe Dumnezeu din toata inima ei, asa cum era invatata de Cuvantul Sau. Intr-o zi a fost rapita de un barbat, care a dus-o in padure, unde ea a strigat catre Dumnezeu s-o ajute si s-o imbarbateze, s-o salveze din mainile barbatului. Barbatul a violat-o si a torturat-o timp de doua zile. Pe urma a ucis-o cu violenta. Dupa aceea el i-a transat cadavrul si a ingropat bucatile, ca sa nu le mai gaseasca nimeni si a plecat mai departe. Dupa patru saptamani el a fost prins, arestat, judecat si trimis la inchisoare in asteptarea pedepsei cu moartea. El a marturisit in cursul procesului ca a facut acelasi lucru cu treizeci de adolescente. In asteptarea pedepsei cu moartea a intalnit un gardian crestin, care i-a spus ca Isus este iubire, mantuire si iertare. Ucigasul si-a marturisit pacatele din toata inima, a spus rugaciunea pacatosilor si si-a dedicat viata lui Isus Hristos. In ziua urmatoare el a fost executat. Cand s-a trezit, era in rai, unde a fost intampinat si imbratisat de Isus. Apoi barbatul l-a intrebat pe Isus despre adolescenta evreica, deoarece acum inima sa era plina de dragoste si ar fi vrut sa-i spuna ca-i pare rau pentru ce-i facuse. Isus i-a raspuns ca ea nu e in rai, ea va fi mereu torturata si separata de Tatal Sau intr-un loc pe care Tatal l-a creat pentru ea. "Ea L-a iubit pe Tatal meu din toata inima, dar nu M-a iubit pe Mine. Nu am spus in Cuvantul Meu ca singura cale catre Tatal si catre ceruri este prin Fiul? (Ioan 6:40; 14:6.) Ea M-a refuzat." Isus i-a spus apoi barbatului: "Am pregatit un lacas pentru tine (Ioan 14:2-3), caci tu ai crezut in Mine, fie si pentru o singura zi, iar acum tu vei trai in mantuire si pace vesnica."

Http://www.youtube.com/watch?v=vnMoAoV7Ozs

| ania a răspuns:

Da, poate, unul e sigur că a ajuns, i-a promis chiar Hristos, când era pe cruce.

| NGheorghe a răspuns (pentru ania):

Tu stii sa faci diferenta intre un talhar si un criminal?

| RAY a răspuns:

Daca criminali ajung in rai prefer iadul

| Mădă0611 a răspuns:

Salut!
Dap, de obicei oamenii cei mai pacatosi ajung cei mai credinciosi, mai ales dupa ce vad iadul. laughing

| sublime89 a răspuns:

Tie ti s-ar parea corect? Adica omori oameni toata viata si apoi in ultima zi devii crestin si gata, speli tot cu buretele.

| WholeWorldTeam a răspuns:

Asta este o inventie sectara ca te speli asa usor pe mana de pacate.

| IonutzWoW a răspuns:

Si daca acel criminal stie ca nu exista rai sau iad?

| 22SWAG22 a răspuns:

Ajunge in pamant si atat. Chiar daca ai fost bun sau rau, ajungi in pamant, si gata, nani.

| gaby5995 a răspuns:

Ajunge. Dar cu multa rugaciune, si post.

| liceu a răspuns:

Daca crede cu tot sufletul in Dumnezeu, da! Sunt foarte multe cazuri in care s-a intamplat asa! iar acei oameni s-au schimbat foarte mult. Oameni care inainte se drogau au gasit scaparea in Dumnezeu.

Deci, daca vrei sa te indrepti, roaga-te lui Dumnezeu sa iti ierte pacatele, iar viata ta se va schimba!