| XoMasquaradeXo a întrebat:

De cateva zile am inceput sa gandesc pozitiv, si la o conferinta ma durea capul,moment in care am rugat ingerul pazitor sa o amelioreze, dupa cateva minute micul discomfort a disparut ca prin minune plus ca am simtit un fel de "caldura" in tot corpul.Am vazut de curand pozele si in una era o sfera luminoasa in apropierea locului in care eram si eu.Se poate sa fi fost ingerul sau un defect tehnic?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi ingerul tau pazitor, ghizi tai spirituali. in bibile dumnezeu spune ca un om poate avea in jurul lui o armata de ingeri. asculta-ti sufletul, instinctul...

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca instinctul ii zice: fa sex cu orice ocazie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Amuzant sau nu, omul trece printr o schimbare: aceea ca nu exista doar cea ce vezi si nici singur nu esti.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu i-ai zis sa-si asculte instinctul iar eu i-am spus ce ii spune instinctul oricarui om sanatos.

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Se poate sa fi fost îngerul sau un defect tehnic?
defect tehnic ==dacă vrei să îi zici așa.
era o sfera luminoasa ==greșit // corect pată luminoasă

| Thunderstruck a răspuns:

Autosugestie.

| Guildo a răspuns:

Daca esti un barbat care gandeste rational si care a ajuns la o anumita maturitate in gandire, atunci ar trebui sa realizezi ca niste omusori cu aripioare si parul auriu care zboara pe langa Dumnezeu deasupra noriilor, este o poveste demna de narat copiilor care nu au citit inca abecedarul.

Întrebări similare