Dumnezeu ne promite raiul, sunt atâtea versete care dovedesc acest lucru. Allah nu este Dumnezeu
Asta se spune și se crede, dar, după cum am zis, Allah permite lucruri pe care Dumnezeu nu le permite, cum ar fi, Dumnezeu nu permite ca un bărbat sa aibă mai multe neveste dar Allah permite asta. Dacă Allah ar fi fost Dumnezeu, ar fi avut aceleași legi și porunci și nu s ar fi contrazis între ele.
Omule sunt 35000 de demonatiuni crestine, sa vina iisus sa spuna care este ceea corecta
Are,ca repet tu nu reprezinti crestinismul, asta cu vinul poate avea multe raspunsuri diferite, ortodoxi, catolici spun ca era vin voi aparuti recent spuneti ca era must iar in apocalipsa scrie ca aia falsi vor aparea la sfarsit
Cu tine nu are rost discuția, stau sa ma repet mereu ca să înțelegi. Tu îmi tot aduci argumente pe care eu deja le am explicat și nu ma mai repet
Omule eu iti spun ca daca vorbesc cu 35000 mii de crestini fiecare spune diferit
Nu la toți este adevărul, adevărul e la cei care spun din Biblie, de la Dumnezeu
Nu toate traducerile au modificări. Traducerea pe care o folosesc eu e corecta.
MortemAeternum întreabă: