| RedBull9988 a întrebat:

Deci avem 2 cazuri asemanatoare:

1. Iisus Hristos
2. Dynamo (Magicianul)

Probabil v-ati dat seama, ca amandoi au mers pe apa, dar avem un lucru foarte interesant. Daca privim dovezile pentru fiecare, acestea sunt:

1) Sfanta Evanghelie dupa Matei(cap.14 22-33)
22. Şi îndată Iisus a silit pe ucenici să intre în corabie şi să treacă înaintea Lui, pe ţărmul celălalt, până ce El va da drumul mulţimilor.
23. Iar dând drumul mulţimilor, S-a suit în munte, ca să Se roage singur. Şi, făcându-se seară, era singur acolo.
24. Iar corabia era acum la multe stadii departe de pământ, fiind învăluită de valuri, căci vântul era împotrivă.
25. Iar la a patra strajă din noapte, a venit la ei Iisus, umblând pe mare.
26. Văzându-L umblând pe mare, ucenicii s-au înspăimântat, zicând că e nălucă şi de frică au strigat.
27. Dar El le-a vorbit îndată, zicându-le: Îndrăzniţi, Eu sunt; nu vă temeţi!
28. Iar Petru, răspunzând, a zis: Doamne, dacă eşti Tu, porunceşte să vin la Tine pe apă.
29. El i-a zis: Vino. Iar Petru, coborându-se din corabie, a mers pe apă şi a venit către Iisus.
30. Dar văzând vântul, s-a temut şi, începând să se scufunde, a strigat, zicând: Doamne, scapă-mă!
31. Iar Iisus, întinzând îndată mâna, l-a apucat şi a zis: Puţin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit?
32. Şi suindu-se ei în corabie, s-a potolit vântul.
33. Iar cei din corabie I s-au închinat, zicând: Cu adevărat Tu eşti Fiul lui Dumnezeu.

Cam asta este dovada pentru Iisus.

2. Iar pentru Dynamo, avem clipul acesta:

https://www.youtube.com/watch?v=PeJveOOAgzA

Intrebarea este, pe cine crezi, pe Iisus sau Dynamo? Argumenteaza alegerea facuta.

3 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Prefer sa-mi pastrez scepticismul.
Iisus e o poveste, iar treaba cu dynamo poate fi masluita, la fel ca povestea cu Iisus.
Sper ca nu ti-am jignit credintele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii pot crede pe amandoi. Dynamo ala daca nu ar crede, ca o poate face, nu ar face-o.ar imita doar, masluind cumva fenomenul.Se va mai intampla,si cu venirea mantuitorului, cu slava, pe norii cerului, cand orice om il va vedea, din orice punct de pe glob si il va intelege pe limba lui fiecare.Numai ca va fi masluita, si va fi o facatura.Se lucreaza la o chestie ce va traduce automat o convorbire in orice limba, si la folosirea stratului de ozon, ca monitor.Deocamdata la stadiul de sunete ciudate, auzite in aer, si diferite aparitii sfinte ori nu, in multe puncte de pe glob.Nu uita ca si vrajitorii lui faraon, puteau contraface unele minuni ce le facea moise .UNELE.nu toate.

Întrebări similare