| Kristinake a întrebat:

Salut, deci o prietena mi-a trimis un documentar, care am refuzat sa-l vad, dar a povestit ea citeva, apropo e de religie penticostala in fine, e despre o fata de 18 ani care cica Dumnezeu ia aratat iadul si raiul, si la vazut pe Michael Jackson in iad, si se zice ca el a facut o intelegere cu diavolul, MJ i vinde sufletul iar el ii da faima bani, si Papa de la roma, ca a facut dragoste cu calugarite. (?) Ca Dumnezeu e in drum sa vie pe pamant, si ca icoanele care le sarutam si cand ne inchinam la ele e un pacat, pentru ca sunt facute de mina omului, si Dumnezeu i-a spus acelei fete daca nu va dezvalui oamenilor ceia ce a vazut va ajunge in iad, si cei ce nu cred la fel. Mie chiar nu-mi vine a crede, insa ma pun la indoiala unele lucruri.Scuzati daca m-am exprimat intr-un mod neclar, voi ce credeti?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Conform propriilor declaraţii, numeroşi cântăreţi celebri au făcut un pact cu Satana
de Mădălina David
În fiecare an, 1500 de copii sub 18 ani din SUA sunt arestaţi pentru crimă sau molestare. Comparativ cu anul 1986, numărul de victime ale abuzurilor şi ale delicvenţelor realizate de minori a crescut cu 1740%. Zeci de milioane de tineri au încercat cocaina sau alte droguri. Aceste cifre cresc de la an la an, fapt care nu ar trebui să ne mire, deoarece tinerii vremurilor noastre sunt atacaţi la nivel moral, emoţional şi psihologic prin intermediul a ceea ce numim entertainment.
Un mesaj abject repetat de suficient de multe ori ajunge să fie acceptat fără rezistenţă
Dacă un anumit mesaj este repetat timp de mai multe decenii, mereu şi mereu, unor oameni (chiar dacă aceştia iniţial nu îl acceptă), ei ajung să se obişnuiască cu ideea respectivului mesaj şi, astfel, încetează să i se mai opună (deşi, teoretic, ei o resping!). O dată ce oamenii nu i se mai opun (lasă garda jos), mai devreme sau mai târziu, respectiva idee, evocată mai mereu, va prinde rădăcini în subconştientul lor. Deoarece acest proces de implementare şi acceptare a anumitor idei este foarte lent şi subtil, persoanele respective nu sunt conştiente de el. Acest proces este recunoscut în psihologie şi aplicat în toate domeniile. Acelaşi fenomen îl întâlnim şi în divertisment (entertainment, în limba engleză). Filmele, emisiunile TV, moda, muzica... toate acestea ne prezintă cel mai adesea mesaje, idei şi acţiuni imorale, pe care, mai devreme sau mai târziu, oamenii le acceptă şi, mai grav, le pun în aplicare.
De-a lungul timpului, s-a observat că anumite mesaje şocante, care ar fi fost respinse de public mai demult (în urmă cu două decenii, de exemplu), sunt acceptate cu mare uşurinţă în prezent. Am selectat în continuare unele exemple frapante despre genul de mesaje şi influenţe prezente în industria muzicală, despre mentorii şi forţele care stau în spatele succesului de care se bucură marea majoritate a „artiştilor" de talie internaţională.
Aleister Crowley – promotorul diavolului
Aleister Crowley (1875-1947) a fost unul dintre cei mai cunoscuţi satanişti din secolul al XIX-lea. Bestia, aşa cum el însuşi îşi spunea, a fost homosexual şi pedofil. Născut în Marea Britanie, Crowley avea legături stabile cu serviciile secrete. El a încercat pentru prima dată să îl contacteze pe diavol în 1898, atunci când a intrat în ordinul Golden Dawn. În 1900, Crowley s-a alăturat politicienilor masoni, aristocraţilor şi familiei regale britanice, pe care îi iniţia. A fost fondatorul grupării O.T.O. (Ordo Templi Orientis). În cartea sa Magic, acesta scrie: „Diavolul este Satana, el este dreptatea şi dragostea, el este lumina" În această carte, Crowley prezintă metode de contactare a demonilor. El îi îndeamnă pe oameni să facă acest lucru şi să se pregătească pentru o Nouă Ordine a lui Anticrist pe Pământ. Recunoscut şi apreciat la vremea sa, Crowley a scris Cartea legii, lucrare dictată, după cum susţine el însuşi, de Satana, în care spune: „La o parte cu Creştinismul. Voi construi un rai şi un Pământ nou doresc blasfemie, crimă, furie, revoluţie, tot ce este rău.; îi sunt devotat marelui meu stăpân Satana...; jur să detest şi să nu îmi pese de nimic, decât de a-i face pe plac dumnezeului meu, diavolul". Crowley susţinea că poate deveni un geniu în muzică prin practica satanismului. Un alt scop al său era acela de a crea o revoluţie a drogurilor, pentru ca „astfel, demonii să se poată manifesta prin oamenii care se vor droga" şi o revoluţie sexuală. În 1969, revista London Times l-a declarat pe Crowley „unul din marii creatori ai secolului XX". Un jurnalist englez, aparţinând bisericii lui Satana a declarat: „este frumos să vezi cum adepţii lui Crowley îi transmit mesajul mai departe prin muzică; predicţiile lui Crowley se adeveresc, suntem în epoca lui Horus. Oamenii au început să facă ceea ce îi deprimă (ofileşte)."
„Discipolul" său într-ale satanismului, Timothy Leary a fost investit să ducă mai departe cultul lui Satan fondat de Crowley. După cum el însuşi a declarat, rolul principal al lui Leary era să răspândească cultul lui Crowley în America, ţară considerată de satanişti ca având „un potenţial valoros" din acest punct de vedere. După „revoluţia" societăţii americane din anii ’60, oamenii erau deschişi faţă de orice ar fi reprezentat libertate, nou; astfel, cărarea era pregătită pentru ca Timothy Leary şi Henry Hay, un alt discipol al lui Crowley, să împlinească sarcinile date de acesta (care era demult decedat, dar care, după afirmaţiile lui Leary, îl contacta şi îl îndruma pe acesta în misiunea sa). Henry Hay, iniţiatorul revoluţiei homosexualităţii (în anii ’60), profesor de muzică, a afirmat că „limbajul, forma unei piese şi dansul pot fi folosite cu succes în muzică pentru a comunica idei, planuri şi probleme publicului, chiar sub nasul autorităţilor – ca şi armă. Muzica a avut întotdeauna puterea de a isca revolte şi revoluţii.Pentru două treimi din populaţia planetei, muzica este un limbaj de comunicare, organizare, educaţie, mobilizare." (The Trouble with Henry Hay, 1990, pag. 178)
Demonii folosesc muzica pe post de armă şi metodă de propagare pentru a instaura regatul Anticristului pe pământ

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Facatura.

| sandra2012 a răspuns:

Nu cred absolut nimic, sunt sigura ca nu e nimic adevarat stai linistita si nu mai crede tot ce auzi.

| CobraLeon a răspuns:

Urat din partea dumnezeului asta sa ameninte fata ca daca nu spune despre aceasta intamplare o trimite in iad...foarte urat!

| Hohenheim a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......u-daca-ne/
Asta e ceea ce cred eu.
Zimi si mie ceea ce crezi despre ceea ce cred eu.
Imi cer scuze pentru jocul de cuvinte.

| DevilWeasel a răspuns:

Stii multe dintre filmele religioase care par sa fie science -fiction au de fapt un adevar ascuns.Da sa stii ca si eu personal m-am gandit la feptul ca multe vedete, in special cantareti, de-al de madonna, michael jackson lady gaga etc si-au vandut sufletul pentru faima bani etc. In schimbul acesta ei primesc ce vor dar trebuie sa indeplineasca niste sarcini trebuie sa-i faca pe oameni sa pacatuiasca, dar fara ca acestia sa-si de-a seama. In fine este prea mult de spus despre acest subiect pentru a fi scris in cuvinte si la tastatura laughing. Pe mine cel putin ma pasioneaza la maxim religia dar nu numai cea ortodoxa ci toate culturile si spun asta ca sa intelegi ca sunt foarte sigura pe ceea ce am spus mai sus acum ramane la latitudinea ta daca crezi sau nu happy

| Astaroth a răspuns:

Hahaha hai ca am ras la asta!laughing

| Diabl0 a răspuns:

Documentarul e doar un film care trebuie sa fie vandut, open your eyes.

| Aasdfghj a răspuns:

Si eu auzisem de la cineva faza cu icoanele.nu stiu ce sa cred...

| midnight a răspuns:

Deci chestia cu M.J. e clar minciuna! acum si eu sunt putin derutata da zic sa intrebi un preot

| Kristinake explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=VOCGYjS5BZI
Cu subtitre nu-i.Deci astept pareri pentru cei care nu au vizionat inca.

| AdiMrr a răspuns:

Cred ca ai invatat la scoala cele 10 porunci. Una dintre ele este sa nu te inchini la idoli. Icoanele sunt idolii. Eu sunt e religie penticostala si noi urmam ce spune Biblia.

| NuAmNumeBăă a răspuns:

Bună. Chestia asta este cam...adică nu poate fi adevărat.Este o făcătură. Acum să fim serioşi. Chiar nu sunt reale deloc. Fundă?

| AdiMrr a răspuns (pentru NuAmNumeBăă):

Chiar nu sunt reale? Sti cate minuni a facut dumnezeu? iN BIBLIE zice sa nu ne inchinam la idoli dar ortodocsii pupa oase si pe sfantul......nu exista nimeni sfant, doar dumnezeu. Poate oamenii aceia au facut mult bine cand au fost in viata dar sa-i faci sfinti?

| RaReS1998 a răspuns:

Pai eu cred ca nu este adevarat...deoarece este mult prea prostesc sa fie adevarat si in plus noi avem credinta in Dumnezeu si nu trebuie sa credem tot ce ni se zice

| croci12 a răspuns:

Nu cred in prostiile astea...mai era un documentar numit Ingerul Digital.era vorba despre niste oameni care au facut un experiment:au sapat vreo 14km in pamant si au pus niste microfoane si se aud niste vocihappy