anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarata prostia aia ca pe 23 August 2013 e sfarsitul lumii? sad Serios si sincer,eu sunt foarte speriat, abia pot sa adorm noaptea din cauza asta sad

Răspuns Câştigător
| ILoveMoon a răspuns:

Am trecut peste multe sfarsituri ale lumii (1999, 6.6. 2006.2011, 2012 ) si o sa mai trecem peste inca atatea happy

22 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu,in Biblie nu se spune data cand va veni sfarsitul lumii, dar ne sunt prezentate semnele care arata ca e foarte aproape.Matei24:3-14,2Timotei3:1-5

| Mădă0611 a răspuns:

Bine ar fi. laughing
Nu e adevarat, nu stiu unde ati auzit asta, vad ca sunteti cativa, dar eu numai la voi am auzit, ceva e dubiosus thinking

| Mădă0611 a răspuns (pentru Mădă0611):

"Pe măsură ce faima lui Rasputin creştea, atrăgea tot mai mulţi adepţi care se ofereau de bunăvoie „să păcătuiască pentru a alunga păcatul". În intimitatea băilor publice din St. Petersburg se aplica doctrina religioasă a lui Rasputin, aflat în compania aristrocratelor şi prostituatelor. Aici îşi derula ritualurile de exorcizare prin bătăi violente aplicate femeilor cu care, ulterior, făcea sex. Una dintre doamnele din înalta societate, Olga Lokhtina, ajunsese să considere că Rasputin era Hristos, iar ea Sfânta Fecioară. Şi-a părăsit soţul şi copiii. Martorii povesteau că Rasputin o bătea cu violenţă, în timp ce ea îl ţinea de penis, strigând: „Eu sunt mielul tău, iar tu eşti Hristos."" asa ceva!? rolling on the floor Astia cu duhul (bun sau rau), sunt bolnavi, cum puteti sa dati crezare vorbelor lor?

| Exilee a răspuns (pentru Mădă0611):

rolling on the floor)))) Doamne daca unii nu sunt nebuni de tot.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

Cica doar pacatuind ajungi sfant, ceva de genul zicea nenea asta. silly

| sublime89 a răspuns:

Serios? laughing Cum sa fie adevarat? pai ce, aia cu 21 decembrie a fost? sau altele inaintea ei.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

La cate sfarsite ale lumii am ''asistat pana acum'' cred ca o sa trec cu brio si peste asta. La fel si tu.
Somn usor happy

| ErrorFound a răspuns:

Stai linistit, sfarsitul lumii a fost pe 12:12:2012 l-ai ratat. Fi sigur ca atunci cand va fi sfarsitul lumii o sa dea la stiri si o sa dureze cateva luni sa murim toti. laughing

| LordBolton a răspuns:

Nu este o prostie, ca 2012, ce se poate intampla ramanem fara cola? o sa se zica si nu o se intample nimic

| Nicoleta a răspuns:

Eu zic ca poti sa dormi linistit. Sfarsitul lumii se asteapta in fiecare an si unii chiar pun botul la toate nascocirile unor nebuni.Niciun om nu poate spune cand va fi!

| dracu14 a răspuns:

Nu,oricum 23 august e o zi trista din istoria Romaniei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat. insa intr-adevar din 2015 vor fi niste shimbari semnificative. si nu in bine! ce este adevarat este ca e inceputul sfarsitului, care poate dura multi ani, nimeni nu stie, in timpul asta vor muri foarte multi oameni, (si nu de moarte naturala) fooaaaaaaaaaaaarte multi. Se pregatesc multe pentru noi, incepand cu 2015. Nasol. Nu vom putea fi niciodata pregatiti pentru ce va urma, orice am face...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu o sa mai apuc sa ma casatoresc? sad

| Thunderstruck a răspuns (pentru anonim_4396):

Realizezi ca pari retardat daca doar arunci cateva idiotenii fara sa dai vreun argument?

| Purec a răspuns (pentru anonim_4396):

"Nu o sa mai apuc sa ma casatoresc?"

Ba da... abia apoi vine sfarsitul... nu stii ca sfarsitul lumii e imediat dupa ce spui "Da"? Adiop iesiri cu prietenii, adio distractie, adio viata linistita. laughing

| gingergirl1 a răspuns:

Oo,fi serrios, de cate ori au spus ca va fi sfarsitul lumii...m-am plictisit eu! plus de sta nu stie nimeni acest lucruwinking

Răspuns utilizator avertizat
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Nu ii adevarat

| IAmAFreak a răspuns:

In loc sa te sperii ca sfanta matematica te paste si incepe scoala, tu te gandesti la sfarsitul lumii care nu va aparea -.- Si, wtf?! Unde ati auzit toti de sfarsitul lumii? o.o Ca daca nu intram pe TPU muream proasta, acum am aflat o.o

| Penisu a răspuns:

Nu.

| S3D4n a răspuns:

Cred ca ala ce o scris calendarul mayas o obosit de la atata scris si o zis ca atunci ca ''pamantul manca prea mult si ca o sa faca BOOOOOOM''' =]]]]

| Sergiu2k12 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii poate fi chiar si in ziua urmatoare sau oricand