Salut
Biblia ne îndeamnă să ne rugăm cu orice ocazie. (1 Tesaloniceni 5:17 - "Rugaţi-vă neîncetat")
Este foarte bine, de fapt poti sa te rogi oricand vrei, Dumnezeu te asculta si se bucura cand vede ca persoane sincere cauta sa ii vorbeasca.
Imi pare rau sa-ti spun, dar oricum te-ai ruga, tot n-o sa functioneze, si nu va schimba nimic.
Da, ai venit la locul potrivit sa gasesti raspunsul correct hahahha, de la religiosi perversi ce vor sa te aduca la cultul lor (ii doare intre picioare de tine, sincer vor doar sa ii mingaie popa pe cap ca au mai adus un enoriash) sau poate vrei raspunsuri de la noi necredinciosii care luam la misto pe astia batuti in cap? Oricum, eu iti propun sa te rogi pentru niste logica ca prea nu face sens "ma rog seara asta pe ziua de miine." Poate ai vrut sa zici "pentru ziua de miine?" Pai tu crezi ca merge cu minciuna la sfinta maria sau la cine stie cui te rogi tu sa te rogi azi si sa treaca la catastif ca te-ai rugat miine? Chiar vrei sa te manince iadul? Isus a murit pentru pacatele noastre dar nu cred ca a murit ca tu sa falsifici cartea de evidenta a rugaciuniior dar am o veste buna: acum e mine, in Japonia ca la aia vine mine cind la tine vine seara asta deci roaga-te aprig desii niste sit-ups ajuta mai mult cu grasimea de pe burta. Parerea mea.
Http://www.youtube.com/watch?v=tLy_0HWPjx0 http://www.youtube.com/watch?v=Phr7L5rSOQA
mariana_1559 întreabă:
Diana_6668 întreabă: