| Fiona35 a întrebat:

Salut, imi spuneti daca fac bine: ma rog seara aceasta pe ziua de maine, este bine? gresesc?

Răspuns Câştigător
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Biblia ne îndeamnă să ne rugăm cu orice ocazie. (1 Tesaloniceni 5:17 - "Rugaţi-vă neîncetat")

10 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Este foarte bine, de fapt poti sa te rogi oricand vrei, Dumnezeu te asculta si se bucura cand vede ca persoane sincere cauta sa ii vorbeasca.

| sublime89 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar oricum te-ai ruga, tot n-o sa functioneze, si nu va schimba nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este mai mult decat ok.
Dar rugaciunea cea mai puternica este cea de recunostinta cand multumesti pentru ce ai.
"Că oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are şi ceea ce are i se va lua"
Se refera la recunostinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ai venit la locul potrivit sa gasesti raspunsul correct hahahha, de la religiosi perversi ce vor sa te aduca la cultul lor (ii doare intre picioare de tine, sincer vor doar sa ii mingaie popa pe cap ca au mai adus un enoriash) sau poate vrei raspunsuri de la noi necredinciosii care luam la misto pe astia batuti in cap? Oricum, eu iti propun sa te rogi pentru niste logica ca prea nu face sens "ma rog seara asta pe ziua de miine." Poate ai vrut sa zici "pentru ziua de miine?" Pai tu crezi ca merge cu minciuna la sfinta maria sau la cine stie cui te rogi tu sa te rogi azi si sa treaca la catastif ca te-ai rugat miine? Chiar vrei sa te manince iadul? Isus a murit pentru pacatele noastre dar nu cred ca a murit ca tu sa falsifici cartea de evidenta a rugaciuniior dar am o veste buna: acum e mine, in Japonia ca la aia vine mine cind la tine vine seara asta deci roaga-te aprig desii niste sit-ups ajuta mai mult cu grasimea de pe burta. Parerea mea.

| HowdidIgethere a răspuns:

Dintr-o carte de rugaciuni intelegi ce si cum.

| Rührselig a răspuns:

Conform ortodoxiei este foarte bine.

| Fiona35 explică:

Mersi eram nedumerita.

| GottaBeYou a răspuns:

Este foarte bine! Putini sunt cei care se roaga. Respect