Eu inclin sa cred ca viziunea respectiva era de la Satana, faptul ca ti- a cerut o tigara inseamna ca te considera tovaras de al lui iar ideea de a cumpara un ceas care ar putea sa stea at putea insemna ca te ameninta cu moartea.Probabil familia ta e atacata de un demon de moarte, prima victima fiind deja bunicul.
Da, cred ca este un semn ca trebuie sa iti schimbi viata, daca vrei sa fii protejat, trebiie sa iti dai sufletul si viata lui Dumnezeu, sa ceri sa fie Mantuitorul Hristos stapan al vietii tale(Daca marturiseti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu l- a inviat din morti, vei fi mantuit- Romani 10- 9), sa te pui in genunchi si sa iti marturisesti toate pacatele de care te mustra constiinta si sa spui ca primesti sa fie curatate toate de sangele Mantuitorului Iisus Hristos. Apoi sa poruncesti ca orice demon de moarte, de necredinta, de destrabalare sa plece de la tine in Numele lui Iisus Hristos, acolo unde ii trimite El si sa nu se mai intoarca.Incurajarea mea e sa cauti o cimu itate crestina unde oamenii il iubesc pe Dumnezeu, sa citesti Noul Testament, cerand lumina Duhului Sfant ca sa intelegi ce citesti si sa incepi sa te rogi cat mai des, spunand lui Dumnezeu tot ce ai pe suflet. Puterea de protectie a lui Dumbezeu - Creatorul e infinut mai mare decat orice atac al deavolului care e doar o creatura care incearca sa seduca cat mai multi oameni.
Si tinea tigara intre copite. Adică avea copite în loc de mâini?
care m-au luat pe brate. Adică erai așa de încremenit că au trebuit să te care?
dupa aceea a plecat. În ce direcție a plecat el? Dacă venea spre tine, înseamnă că plecând mai departe, ar fi trebuit să se întâlnească cu colegii tăi. L-a văzut careva?
Băutură, grătar, muzică, cât ai băut acolo?
Erai pe câmp noaptea, câtă lumină era, ca să îl vezi bine? I-ai văzut fața, sau numai copitele de la mâini?
De ce crezi că ai rămas încremenit? Asta înseamnă că nu te-ai mai putut mișca deloc, imediat după eveniment?
Ai trecut printr-un eveniment special, de viziune. Dta legi asta de moartea bunicului, fără să existe nici o legătură între ele.
Dta faci greșeala pe care o fac mulți. Am trecut printr-un eveniment paranormal, care nu părea să facă parte din lumea noastră. Deci există Dumnezeu. Stop. De la una la alta, este o cale lungă.
Daca era noapte, poate nu ai vazut tu bine din cauza ca era intuneric, plus ca daca ai baut, e posibil sa amplifice efectul. La a doua parte e pura coincidenta
Ar putea fi de la tigara, de la bautura sau de la altceva...(prima parte), iar partea a 2-a nu mai are legatura cu prima parte.
Bautura, manele, distractie, oboseala si tigari... ma mir ca siluata aia nu avea si vreo doua trei centuriste pe langa el spunand ca vor sa ti-o suga!
E clar ca erai sub efectul lucrurilor pe care le-ai consumat la petrecere.
Buresbista123 întreabă: