Forta universala a Duhului Sfant. O logica, sens, pronoia, scopul, ordinea, justitia si concluzia. Legea Naturala normativa stabilita de Dumnezeu.
Iusnaturalismul vorbeste de o ordine si o justitie universala. Deci este directia, calea, sensul, concluzia si finalitatea.
Adevărat
Tu la ce varsta ai fost botezat la 60 de ani? La noi se botează copilul la 6 săptămâni de viață deci e imposibil să-și amintească ceva! Dar dacă tu la 6 săptămâni ai vorbit înseamnă că ești de pe alta planeta
Am 18 și am fost botezat în duhul sfânt
Aha deci doar acum ai fost botezat, acum înțeleg la ce te referi
O întrebare. Dacă ai fost botezat cu Duhul Sfânt cum poti avea asemenea poza de profil?
Botezul se face la varsta la care poti sa declari tu cu gura ta credinta, copii Domnul Isus i-a binecuvântat...Marcu 10:14-16 VDC
[14] Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat și le-a zis: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția lui Dumnezeu este a celor ca ei. [15] Adevărat vă spun că oricine nu va primi Împărăția lui Dumnezeu ca un copilaș cu niciun chip nu va intra în ea!" [16] Apoi i-a luat în brațe și i-a binecuvântat, punându-Și mâinile peste ei.
Romani 10:9-10 VDC
[9] Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit. [10] Căci prin credința din inimă se capătă neprihănirea și prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire,
Cum poate un bebeluș sa faca lucrul acesta?
Dacă copiii nu se pot boteza înseamnă că le blochezi calea de mantuire si de apartenenta la Biserică. Fix versetul pe care l-ai dat te contrazice. Iisus iti spune sa lasi copiii sa vina la El. Daca nu-i lasi sa se boteze atunci nu îi lasi sa vina la El.
Sa ne rugam Domnului sa ne dea lumina si intelepciune sa nu interpretam Cuvantul cum vrem noi!
Am ales prima data dragonul la botez ( nu stiu cine lo pus acolo), dupa pixul, CHeile ce m ai era acolo
O bucurie de nedescris. Am simțit o putere în mine și o bucurie cum nu am mai simțit pana atunci. A fost un moment de neuitat, sfânt, greu de explicat în cuvinte.
DeProfundis99 întreabă: