| Darius50boss a întrebat:

Salut, întrebare pentru cei care cred în botezul duhului sfânt, când ați fost botezat ce ați simțit în voi

17 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Nu-mi amintesc aveam 6 săptămâni de viață!

| Seba2013 a răspuns:

Forta universala a Duhului Sfant. O logica, sens, pronoia, scopul, ordinea, justitia si concluzia. Legea Naturala normativa stabilita de Dumnezeu.

Iusnaturalismul vorbeste de o ordine si o justitie universala. Deci este directia, calea, sensul, concluzia si finalitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pace, armonie, echilibru, lumina și bucurie. ❤️

| Darius50boss explică (pentru anonim_4396):

Adevărat

| iulia0514 a răspuns (pentru Darius50boss):

Tu la ce varsta ai fost botezat la 60 de ani? La noi se botează copilul la 6 săptămâni de viață deci e imposibil să-și amintească ceva! Dar dacă tu la 6 săptămâni ai vorbit înseamnă că ești de pe alta planeta

| Darius50boss explică (pentru iulia0514):

Am 18 și am fost botezat în duhul sfânt

| iulia0514 a răspuns (pentru Darius50boss):

Aha deci doar acum ai fost botezat, acum înțeleg la ce te referi

| T0Teu a răspuns (pentru iulia0514):

A spus de botezul cu Duhul Sfânt nu de botezul în apa. E o diferență

| T0Teu a răspuns (pentru Darius50boss):

O întrebare. Dacă ai fost botezat cu Duhul Sfânt cum poti avea asemenea poza de profil?

| EestiSodalane a răspuns:

Nu-mi aduc aminte pentru că eram bebeluș

| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru EestiSodalane):

Botezul se face la varsta la care poti sa declari tu cu gura ta credinta, copii Domnul Isus i-a binecuvântat...‭‭Marcu‬ ‭10:14‭-‬16‬ ‭VDC‬‬
[14] Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat și le-a zis: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția lui Dumnezeu este a celor ca ei. [15] Adevărat vă spun că oricine nu va primi Împărăția lui Dumnezeu ca un copilaș cu niciun chip nu va intra în ea!" [16] Apoi i-a luat în brațe și i-a binecuvântat, punându-Și mâinile peste ei.

‭‭Romani‬ ‭10:9‭-‬10‬ ‭VDC‬‬
[9] Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit. [10] Căci prin credința din inimă se capătă neprihănirea și prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire,
Cum poate un bebeluș sa faca lucrul acesta?

| EestiSodalane a răspuns (pentru TeiubesteDumnezeu):

Dacă copiii nu se pot boteza înseamnă că le blochezi calea de mantuire si de apartenenta la Biserică. Fix versetul pe care l-ai dat te contrazice. Iisus iti spune sa lasi copiii sa vina la El. Daca nu-i lasi sa se boteze atunci nu îi lasi sa vina la El.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru EestiSodalane):

Sa ne rugam Domnului sa ne dea lumina si intelepciune sa nu interpretam Cuvantul cum vrem noi!

| Drake21 a răspuns:

Am ales prima data dragonul la botez ( nu stiu cine lo pus acolo), dupa pixul, CHeile ce m ai era acolo

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Nana mea o fost malefica o pus si un Dragon

| T0Teu a răspuns:

O bucurie de nedescris. Am simțit o putere în mine și o bucurie cum nu am mai simțit pana atunci. A fost un moment de neuitat, sfânt, greu de explicat în cuvinte.

| Darius50boss explică:

Eu am simțit putere și vorbeam in altă limbă fără să o pot controla